Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégén megkezdődik a síszezon a Mátrában!

2013.12.19. 2013.12.21. Sípark.hu | frissítve: 2013.12.21.

Hosszú várakozás előzte meg a nyitást. Az elmúlt két hétben az ország alacsony területein sokkal hidegebb volt, mint itt a hegyen, emiatt hóágyúzni csak hajnalban lehetett. Napról-napra hízlaltuk a hóréteget, jelenleg 30-50 cm a tömörített átlag.
Pénteken a Sípark felső szakasza nyílik meg, három pályával. A kék jelzésű 4-es, a piros 5-ös és a szintén kék 6-os pálya, valamint a C és D jelű felvonó.

Ebben a síszezonban sem változtattunk a síbérletek árain, amelyek már négy éve a következőképpen alakulnak:

- előszezonban 4.500 Ft/fő/nap

- szezonban 5.500 Ft/fő/nap

Péntektől vasárnapig az előszezoni árak érvényesek. Az első hétvégén esti síelés nem lesz.

FRISSÍTÉS: PÉNTEKEN CSAK KORLÁTOZVA HASZNÁLHATÓAK A PÁLYÁK!

Csütörtök kora este a Sípark egyik 100 éves tölgyfája - közvetlenül a Doppelmayr csákányos felvonó mellett - kettérepedt a nagy mennyiségű zúzmarától. Az életveszélyes faóriás kivágásán és elszállításán egész éjjel dolgozni fognak kollégáink. Emiatt biztonságosan csak a felső rét egy részét tudjuk kinyitni péntek reggel. Napközben amint megszűnt a veszély a felvonó mentén, kinyitjuk a 4-es és 5-ös pályákat is. Pénteken a "Kezdők Síliftjei" bérletet lehet tehát csak megvásárolni, amely egész napra érvényes lesz! Használható a 6-os pálya és az oktató terasz.

Karácsonyi akciót indítunk!

A kérdésünk az, mennyiben kerüljön hétfőn, azaz december 23-án a síbérlet? A Sípark rajongóin múlik az ár!

Az akció lényege: minél többen nyomják meg a Sípark Facebook oldalán a Lájk gombot, annál olcsóbb lesz a hétfői síbérlet. Ilyen még nem volt Magyarországon! A mellékelt táblázatban sávosan mutatjuk, mennyi rajongó után, mennyibe kerül majd a síbérlet.

Ha összejön a 11.000 rajongó, akkor csak 500 forint lesz hétfőn a síbérlet mindenkinek! Az akciót hétfő reggel 6 órakor lezárjuk és eredményt hirdetünk.

Erbeszkorn Tamás, Mátraszentistván Sípark
KOMMENTEK
Chopoker | 2013.12.20. 14:43
Kicsit kezd frusztrálni ez a fészbuk őrület. Persze ez kevésbé zavar, de az sokkal inkább, hogy már nem is értem az "akciót".

"A kérdésünk az, mennyiben kerüljön hétfőn, azaz december 23-án a síbérlet?"

Szerintem legyen 2013 Ft! :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.