Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: nyitás pénteken!

2016.11.10. Stánicz Balázs

A schladmingi völgyben is startol a síszezon, méghozzá pénteken. Az elmúlt időszak havazásai és nem utolsósorban az intenzív hóágyúzás korai szezonstartot tett lehetővé.
Planai mindjárt négy felvonóval kezdi a holnap reggelt.

Pénteken a Planaibahn kabinos mellett a Märchenwiesebahn nyolcüléses, Lärchkogelbahn és az idei szezon újdonsága a nyolcszemélyes Burgstallalmbahn libegő fog működni. Várhatóan a kabinos középállomásáig síelhetünk le és a fenti felvonókat kiszolgáló sípályák egy részén húzhatjuk az íveket.
h i r d e t é s
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.