Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Profi wakeboard versenyt rendeztek a Városligeti-tavon

2013.08.06.

A legjobb magyar wakeboardosoknak rendeztek versenyt a Vajdahunyad vár előtt, a Városligeti tavon létesített wakeboard pályán. A meghívásos versenyen hazánk 12 profi wakeboardosa vett részt, akik közül a többszörös junior világbajnok, Szóláth Szebasztián bizonyult a legjobbnak.
A MuMuS wakeboard csapatversenyt 2007-es indulása óta a legjobb hangulatú wakeboard versenyként tartják számon hazánk sportolói. A snowboardban is bizonyított formátum idén különkiadással jelentkezett, kihasználva a budapesti Városligetben felállított wakeboard pályát. A Board Up wakeboard pálya a nemzetközi színtéren már évek óta hódító 2.0 szisztémát hozta el fővárosunk szívébe, amely a két oszlopos kialakításának hála, kisebb vízfelületen is sokak számára élvezhető wakeboard élményt biztosít.
Papp Laca Gap 306 transfer
Papp Laca Gap 306 transfer
A Billabong által szervezett meghívásos versenyen most az ország legjobbjai "csaptak össze". A hangsúly a legjobb egyéni teljesítményen volt, az első helyezett pedig 100.000 Ft pénzdíjjal lett gazdagabb.

A látványos verseny izgalmait a tó körül több helyről is követték az érdeklődők. A pörgős versenyen 15 véletlenszerűen választott trükköt kellett végrehajtani a versenyzőknek. Mármint azoknak, akik végig versenyben maradtak. A feladatot nem teljesítő versenyzők ugyanis egy betűt kaptak a MuMuS szóból. Amelyik versenyző elérte az öt betűt, azaz az öt hibapontot, az búcsúzott a versenytől.
Szóláth Szebasztián
Szóláth Szebasztián
Hazánk legjobbjai nagyon jól teljesítettek, hiszen a verseny végén Szóláth Szebasztián a későbbi győztes egy, Bodnár Bence és Kis Benedek két hibaponttal álltak. Ez annak a fényében nagyon figyelemre méltó teljesítmény, hogy első próbálkozásra kell beadni az akár korábban még soha nem próbált trükk kombinációt. Az utolsó, 15 trükk érdekes helyzetet hozott: Bodnár Bencének és Kis Benedeknek már csak akkor lett volna esélye a verseny "hirtelen halál" részében megszerezni a győzelmet, ha Szóláth Szebasztián hibázik. Szebi nem hibázott, így ő szerezte meg a verseny történetének első egyéni wakeboardos címét.
Szóláth Szebasztián kezében a MuMuS vándordíjjal
Szóláth Szebasztián kezében a MuMuS vándordíjjal
Eredmény:
1. Szóláth Szebasztián
2. Bodnár Bence
2. Kis Benedek

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.