Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Raich is ott lesz a söldeni rajtnál!

2011.10.22. Lipiczky Ágnes

Raich is ott lesz a söldeni rajtnál! Az osztrákok fellélegezhetnek! Az osztrákok egyik legjobb férfi sízője, a 2006-os összetett Világkupa-győztes, a pontversenyben ötször második helyen záró Benjamin Raich visszatér a Világkupa-sorozatba.
A 33 éves síző a garmisch-partenkirchen-i világbajnokságon megsérült, térdszalagjai károsodtak, amely miatt a szezon végét ki kellett hagynia, sőt, kérdéses volt az is, hogy ott lehet-e a vasárnapi söldeni rajtnál. Raich az edzéseket ugyanis csak augusztusban tudta elkezdeni, nem sok ideje jutott arra, hogy visszanyerje a régi formáját. "Fizikailag rendben vagyok, és készen állok rá, hogy induljak Söldenben" jelentette be csütörtökön a versenyző. "Természetesen még szükségem van a felzárkózásra, de fontos számomra, hogy rögtön a szezon elején ott legyek és felvegyem a ritmust."

És hogy milyen híreket kaptunk a Rettenbach-gleccserről?
"A pálya talán még soha nem volt ilyen jó állapotban. Hálásak vagyunk az előkészítő munkáért" - mondta Markus Mayr, a Nemzetközi Síszövetség (FIS) versenyigazgatója.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.