Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rock the Pistes: fesztivál a sípályán márc. 14-től

2015.03.08.

Rock the Pistes: fesztivál a sípályán márc. 14-től Egész Európában egyedülálló rendezvény a francia Portes du Soleil síterepén található Rock the Pistes. A világ legnagyobb összefüggő síterepén ugyanis márc. 14-21. között számos remek előadó lép fel a pályákon felépített színpadokon. A fesztiválra külön belépő nincs, csak síbérleted legyen!
Immáron ötödszörre rendezik meg ezt az egyedülálló zenei fesztivált a francia-svájci határon elnyúló síterepen. A színpad a sípályák között, 1600 méteres magasság felett lesz felállítva, ezzel fokozva az amúgy is jó hangulatot, amit nemzetközi és francia pop-rock előadók fognak garantálni. Köztük lesz többek között a Charlie Winston, a Dub Inc. és a The Do is.

Ez várja a látogatókat idén
A délutáni, 13:30-kor kezdődő koncertek helyszínének megközelítése gyakorlatilag szinte csak sílécen illetve snowboardon lehetséges, tehát elengedhetetlen hozzá egy síbérlet birtoklása, de semmi más nem szükséges, a pályán csúszkálóknak a koncerteken való részvétel ingyenes!

A második számú színpadon délután 4-7 óra körül kezdődnek majd a koncertek, ezeknek a helyszíne már a sípályákon kívül esik.
További infók: www.rockthepistes.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.