Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schönfelder visszatér a Világkupába

2011.12.07. Lipiczky Ágnes

Schönfelder visszatér a Világkupába Az "őrült" Rainer Schönfelder rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen nagy kedvencük hamarosan visszatér a Világkupába. December 8-án, azaz csütörtökön ő is ott lesz a Beaver Creek-i szlalom során a rajtnál.
Rainer Schönfelder megcsinálta! Visszaküzdötte magát és sikerült visszatérnie az osztrák szövetség Világkupa-keretébe. A 34 éves karintiait, aki egy eredménytelen tél után elvesztette a kerettagságát, és azóta saját költségére, egyéni edzőjével, Christian Huberrel készült, benevezték a Beaver Creek-i (12.08.) műlesiklásra.

A kiindulási pontot a Reiteralmon tartott belső válogatók jelentették. A levi kvalifikációt ugyan még elbukta a síző, igaz, ezt követően kiderült: a november elejére Finnországba tervezett verseny hóhiány miatt elmaradt. Most azonban készülhet az ötszörös Világkupa-futamgyőztes síző...
"Schönfelder olyan jól teljesített, hogy nevezhettük" - mondta a szlalomcsapat új főnöke, Michael Pirchner.

Az excentrikusnak tartott Schönfelder, akinek aktuális mottója: "Don't Worry, Ski Happy!", nemrég mutatta be Bécsben az új videoklipjét. Az "Eventuell, Eventuell" (magyarul Talán, Talán) egy ötvenes évekbeli Peter Alexander-sláger feldolgozása.

Eventuell, Eventuell - Schönfelder énekel.
Schönfelder öt Világkupa-versenyt nyert meg, legutóbb 2004 februárjában járt sikerrel az adelbodeni műlesikláson.

A kieső Val d'Isere-i verseny helyett Beaver Creekben sorra kerülő szlalomon induló osztrák csapat: Benjamin Raich, Marcel Hirscher, Mario Matt, Reinfried Herbst, Manfred Pranger, Wolfgang Hörl, Marc Digruber, Patrick Bechter, Christoph Dreier, Rainer Schönfelder.
KOMMENTEK
zjuhasz | 2011.12.08. 13:32
szebben síel, mint ahogy énekel...

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.