Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flachau, Zauchensee, Reiteralm, Haus: indul a szezon

2016.11.17. Stánicz Balázs

A Ski amadé hegyoldalaiban is gőzerővel dolgoznak a hóágyúk és a pályamunkások. A pályák készen állnak, már csak a síelők hiányoznak. Flachau, Zauchensee, Reiteralm és Hauser Kaibling síterepeken is kezdetét veszi a síszezon.
A schladmingi 4-hegy síhinta további két résztvevővel bővül. Hauser Kaibling és Reiteralm november 18-án nyitja meg kapuit. Hauson a nyolcfős kabinos, továbbá négy libegő (Höfi Express II, Gipfelbahn, Quattralpina, Kaibling 6er) várja a síelőket.

Hauser Kaibling

Reiteralm igazán kitesz magáért, ami a kínálatot illeti. A felvonók közül a Silverjet kabinos, Gasselhöhebahn II és Sepp’n Jet ülőszékesek, továbbá a Reiteralm III, Verbindungslift húzófelvonók és néhány gyakorlólift lesz üzemben. Tíz sípályát sikerült kellően behavazni, így ezeken húzhatjuk a novemberi íveket.

Reiteralm

A schladmingi sívölgy mellett Flachauban, Zauchenseen és Schuttlebergen is várják a síelőket. Flachauban az Achter Jet kabinossal juthatunk fel a sípályákhoz, ahol a Spacejet 3 és Starjet 3 libegőkkel utazhatunk tovább, vagyis lényegében a felső pályarendszeren indul a síélet.

Zauchensee

A szomszédos Shuttleberg négy felvonóval indít: Champion, Absolut, Powder és Bubble Shuttle névre keresztelt liftek üzemelnek szombattól. A funpark is kinyit.

Szintén szombattól startol Zauchensee, ahol a Gamskogelbahn, Seekarlift és Schwarzwandbahn felvonók működnek a hétvégén. Flachauban és Shuttlebergen egyelőre csak hétvégenként járnak a liftek.
Shuttleberg - Fotó: facebook
Shuttleberg - Fotó: facebook
KOMMENTEK

Szállástippek
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.