Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbuszok járnak a hétvégén Kékestetőre

2012.01.27.
Síbuszok járnak a hétvégén Kékestetőre Szombat reggel 9 órától teljes hosszban síelhető lesz a Déli sípálya Kékestetőn, és - ahogy a régi szép időkben - síautóbuszok is közlekednek! Ezen a héten igazi téli idő várja vendégeket és az időjárás előrejelzések további hideget és havat jósolnak, tehát hosszan megmarad a hó az ország tetején.
h i r d e t é s
Szombaton, január 28-án megnyílik teljes hosszában a déli sípálya, azaz ~2km hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája az előttünk álló hétvégén.
Természetesen a jól megszokott sí-autóbuszok ("guruló kabinos felvonók") is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre. A Kékestetői parkoló megtelte után a kékesi-bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a síbuszok.

Fontos tudnivaló: Az érvényes síbérlet ára magában foglalja a síbuszok használatát és csak érvényes síbérlettel lehet igénybe venni a síjáratokat!
Csütörtöki webkamera kép Kékestetőről
Csütörtöki webkamera kép Kékestetőről
A Déli sípálya felső szakaszán mind a 3 lift működik (csákányos, tányéros, húzó) ami gyakorlatilag a sorban állás nélküli síelést teszi lehetővé!
Friss hó, kiválóan előkészített sípályák, remek hangulat várja az ide érkezőket! A síoktatás (két oktatópályán) és síkölcsönzés üzemel! A sícentrum vendéglátó egységei - éttermek, körbár - teljes "téli" választékkal várják a sportolókat, kirándulókat! Pihenésképp ajánljuk az megújult Torony kilátót és presszót - 1000 méter felett csak itt lehet kávézni az országban!

A hagyományoknak megfelelően szerda, péntek, szombat esti síelés is lesz - megnövelt fényerővel!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »