Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sikeresen zárult a Hófesztivál Mátrszentistvánban

2013.01.22. | Szerző: Kőrösi Gergő (sipark.hu)
Sikeresen zárult a Hófesztivál Mátrszentistvánban Kiváló síidő, hóesés és napsütés váltogatta egymást a három napos Hófesztiválon. Az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját rendezték meg a hétvégén a Mátraszentistváni Síparkban, ahol több mint 6.000 síelő és fesztiválozó fordult meg.
h i r d e t é s
A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést és a snowboardozást. Ez a legnagyobb olyan téli családi fesztivál Magyarországon, amely három napon keresztül, több zenei színpaddal és neves előadókkal szórakoztatja a közönséget.

A folyamatos hóágyúzásnak és a természet adta plusz hórétegnek köszönhetően már 130 centiméterre duzzadt a pályagépekkel kezelt hószőnyeg. A fesztivál ideje alatt nyolc sípálya, hat sílift, a méteres hófalakkal tarkított Hócsúszdapark és a Burn Funpark is teljes kapacitással működött.

Egy fesztivál elmaradhatatlan része az esti zenei program. Vendégeink voltak a 2012-es X-faktor döntősei, Oláh Gergő, Antal Timi, Csobot Adél, akik a verseny befejezése óta először léptek fel együtt a Hófesztivál színpadán. Másnap pedig egy fergeteges koncertet adott Vastag Csaba az Abrakazabra zenekar kíséretével. Csütörtökön vendégünk volt az Abrakazabra zenekar, akik az ország egyik legjobb party zenekara és akik több neves énekes kíséretét is ellátják.

A Hófesztivál természetesen a pályán is egész nap zajlott, olyan egyedülálló programokkal mint például az esti, színeffektekkel megvilágított pályán lévő formációs sízés és a szombat estét záró, magyarországon egyedülálló pirotechnikai záróműsor a Snow&Fire show, ahol a ratrakokra szerelt görögtűz, a fáklyákkal lesíző síoktatók képráztatták el a vendégeket!

A rendezvény ideje alatt ingyenes sí, snowboard és telemarkoktatás volt, a Téli Varázssétányon pedig bemutatkoztak a síiskolák és több hazai sportszerforgalmazó is.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »