Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombat este ingyenes síeléssel indít Mátraszentistván

2010.12.11.

Szombat este ingyenes síeléssel indít Mátraszentistván A kellemetlen vihar szó szerint bekavart a hóágyúzásba, ezért kis késéssel és korlátozott feltételek mellett nyílik meg a mátraszentistváni Sípark a hétvégén. Szombaton 17:00 órától ingyenes esti síeléssel kezdődik meg a szezon a Mátrában, vasárnap már a felső pályákat is lehet használni.

Üzemelő pályák, liftek:

Vasárnap a Sípark felső pályái fognak üzemelni, a tanuló-teraszok, 4-es pálya teteje és az 5-ös pálya, illetve a hozzájuk tartozó liftek (a BABY-LIFT ÉS a KIS CSÁKÁNYOS sílift).

Árak:

2010.12.11-én (szombaton) INGYENES Esti Sízés lesz. A továbbiakban (2010.12.12-től) az előszezoni árak lesznek érvényesek egészen az első hosszú pálya megnyitásáig.

Hütte:

Az új hütte rész még ezen a hétvégén nem nyit ki, így a Kör-Bárba lehet majd a melegedni, ahol az üdítő italok mellett forralt borral, forró teával és virslivel várjuk a megfáradt vendégeinket! A Kör-Bár is fűtött, tehát melegedni is ott lehet! Az új Hütte várhatóan a jövőhéten nyílik meg!

Síkölcsönző:

A síkölcsönző még nem fog üzemelni ezen a hétvégén, az új kölcsönzőnk várhatóan a jövőhéten nyílik meg!

Síoktatás:

Szervezett síoktatás a hétvégén még nem indul, de a tanuló-teraszok nyitva lesznek.

Snowtubing:

A HÓCSÚSZDAPARK a hétvégén még nem üzemel! Szánkózásra a Síparkban nincs lehetőség! Várhatóan a jövőhét végétől lehet majd a hócsúszdapályákat használni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.