Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megnyitottak a sípályák Kékestetőn és a Síparkban

2011.01.22.

Megnyitottak a sípályák Kékestetőn és a Síparkban A hét második felében megérkezett a hideg és a hó a Mátrába. Péntek reggel 9 órától a felvonók teljes hosszában, 1 kilométeren indult újra a sízés az ország legmagasabb pontján Kékestetőn! A Mátraszentistváni Síparkban szombat reggel indították el a felvonókat, itt már 2 kilométernyi pályán lehet csúszni.
Az alábbi közleményt kaptuk ma Mátraszentistvánból:
A hét második felében megérkezett a hideg a mátraszentistváni Síparkba. Éjjel-nappal, 16 hóágyúval gyártottuk a havat, hogy a hétvégén ki tudjuk nyitni a sípályákat. Két nap alatt a hóréteg vastagsága, 5 hektárnyi területen átlagosan 30-40 centimétert hízott. Szombaton, 9:30 perctől lehet síelni a Síparkban, összesen 2 kilométeren. Mostantól minden nap nyitva leszünk. Hétvégén, péntek és szombaton esti sízés is lesz hangulatos villanyfénynél. Nyitva van a kölcsönző és a hütte is. A hőmérséklet - a hétvége mindkét napján, napközben- -4 fok körül várható. Gyönyörű napsütéssel, forralt borral és sztrapacskával várunk minden síelőt!

Részletes információ a www.sipark.hu honlapon!
KOMMENTEK
vogi | 2011.01.23. 09:29
Go!!!
Fityula5 | 2011.01.24. 13:32
navégre:D

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.