Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Vasárnap nyit a mátraszentistváni Sípark!

2009.12.26.
Vasárnap nyit a mátraszentistváni Sípark! Vasárnap ismét lehet síelni hazánkban. A mátraszentistváni Sípark üzemeltetői a hatalmas, barna hegyoldalban nagyszerűen mutató vékony, fehér csík rendbehozataláért tesznek meg mindent. Az alábbiakban a Síparktól kapott tájékoztatót tesszük közzé:
A rekordot döntő meleg időjárás után, ismét nulla fok alá csökkent a hőmérséklet a Síparkban. A személyzet teljes erőbedobással dolgozik, hogy vasárnap megnyissuk az 5-ös pályát. Ennek érdekében a múlt héten - még a hidegben - elkészített hódombokat betúrjuk, és ezzel 20-40 cm vastagságú nagyon jó minőségű technikai hószőnyeget varázsolunk. Amennyiben az időjárás engedi, éjszakára még a hóágyúkat is beindítjuk!

Az elmúlt napokban hullott meleg eső és szél sajnos bennünket sem kímélt. A természetes hó mind, a technikai hó kétharmada elolvadt. A Síparkban ebben a szezonban eddig 30.000 köbméter havat gyártottunk, melynek összköltsége 6 millió forint.

Vasárnap az 5-ös pálya és egy Doppelmayr csákányos felvonó lesz nyitva. A étteremben ismét kapható a Mátraszentistvánra oly jellemző sztrapacska. A parkolás ingyenes. A helyzetre való tekintettel az alábbi olcsóbb jegyárak lesznek érvényben.

AKCIÓS JEGYÁRAK:
napijegy: 3.000 Ft / félnapos jegy: 2.000 Ft / esti sízés: 3.000 Ft

Hóhelyzet: 20-30 cm kemény technikai hó, 30-60 m szélességben az 5-ös pályán. Üzemel a csákányos lift, a hütte és a síkölcsönző is!

Esti Sízés is lesz 21:00-ig, utána Aprés-ski bulihangulat a Hüttében!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »