Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnap nyit a mátraszentistváni Sípark!

2009.12.26.

Vasárnap nyit a mátraszentistváni Sípark! Vasárnap ismét lehet síelni hazánkban. A mátraszentistváni Sípark üzemeltetői a hatalmas, barna hegyoldalban nagyszerűen mutató vékony, fehér csík rendbehozataláért tesznek meg mindent. Az alábbiakban a Síparktól kapott tájékoztatót tesszük közzé:
A rekordot döntő meleg időjárás után, ismét nulla fok alá csökkent a hőmérséklet a Síparkban. A személyzet teljes erőbedobással dolgozik, hogy vasárnap megnyissuk az 5-ös pályát. Ennek érdekében a múlt héten - még a hidegben - elkészített hódombokat betúrjuk, és ezzel 20-40 cm vastagságú nagyon jó minőségű technikai hószőnyeget varázsolunk. Amennyiben az időjárás engedi, éjszakára még a hóágyúkat is beindítjuk!

Az elmúlt napokban hullott meleg eső és szél sajnos bennünket sem kímélt. A természetes hó mind, a technikai hó kétharmada elolvadt. A Síparkban ebben a szezonban eddig 30.000 köbméter havat gyártottunk, melynek összköltsége 6 millió forint.

Vasárnap az 5-ös pálya és egy Doppelmayr csákányos felvonó lesz nyitva. A étteremben ismét kapható a Mátraszentistvánra oly jellemző sztrapacska. A parkolás ingyenes. A helyzetre való tekintettel az alábbi olcsóbb jegyárak lesznek érvényben.

AKCIÓS JEGYÁRAK:
napijegy: 3.000 Ft / félnapos jegy: 2.000 Ft / esti sízés: 3.000 Ft

Hóhelyzet: 20-30 cm kemény technikai hó, 30-60 m szélességben az 5-ös pályán. Üzemel a csákányos lift, a hütte és a síkölcsönző is!

Esti Sízés is lesz 21:00-ig, utána Aprés-ski bulihangulat a Hüttében!
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.