Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új szolgáltatások Nassfelden

2009.10.21.

Új szolgáltatások Nassfelden Nassfeld, a Déli-Alpok legnagyobb és legmodernebb síterepe szolgáltatásait folyamatosan fejleszti, hogy vendégeinek feledhetetlen kikapcsolódást biztosítson Karintia "hóközpontjában". Két hasznos szolgáltatást emelünk ki a 2009/10 szezon újdonságai közül.
Nassfeld nemcsak a sok napsütés, a déli fekvés és a hóbiztos lejtők miatt jó választás; hanem azért is, mert itt mindig a vendégek kényelmét és a maximális síélményt tartják szem előtt. Ez a nemzetközi sírégió - amely egyike Ausztria 10 legjobbjának – egy, az Alpokban egyedülálló szolgáltatást kínál: a lehető leggyorsabb sí- és deszkaszervizt közvetlenül a pályán, méghozzá a legalacsonyabb áron az egész Alpokban. Kantniélezés, talpcsiszolás és melegvax szuper-kedvezményes áron mindössze 5 euróért. Ez szinte ajándék a megszokott 17-22 eurós ár helyett. És még a várakozási idő miatt sem kell aggódni: hihetetlen, de 5-10 percen belül készen is vannak a lécek – a tökéletes biztonság és a zavartalan élmény érdekében.

A kedvezményes árak csak Nassfeldre érvényes síbérlet birtokában vehetők igénybe. Síbérletenként egyszer igényelhetünk szervizszolgáltatást. És hogy hol vár minket ez a kellemes meglepetés? A Millennium-Express hegyi végállomásán Kofelplatz Madritschen a Kofel-Centerben. A szervizállomás a 2009. november 28-i szezonnyitástól a 2010. április 11-i szezonzárásig nyitva tart.

A villámgyors sí- és deszkaszerviz mellett Nassfeld idén egy ingyenes sítárolóval is meglepi vendégeit a Millennium-Express völgyi és középső állomásánál, ahol 3000 pár síléc tárolására alakítottak sídepót. Így a lécek körülményes hurcolásának vége; ennek talán az apukák fognak örülni a legjobban, akik többnyire gyermekeik sportfelszerelésével megrakodva vágnak neki az útnak. És természetesen a síbuszban is jóval egyszerűbb és kényelmesebb a lécek nélkül utazni.

Alacsony díj ellenében a síbakancsokat és a csizmákat is megőrzik a tárolóban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.