Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld információs irodát nyitott Magyarországon

2005.09.22. sielok.hu

Karintia legnagyobb és legmodernebb sírégiója - a Nassfeld Skiarena megnyitja magyarországi információs irodáját a szakma és a nagyközönség számára. Mivel a karintiai Nassfeld régió és környéke köztudottan csúcs minőségű síterület, így évtizedek óta népszerű a síelni vágyó turisták és sportolók körében.
A Millenium Expressz felvonó hegyállomása Nassfelden
A Millenium Expressz felvonó hegyállomása Nassfelden
Az a 2005/06-os téli szezon kezdete előtt Nassfeld és környéke turisztikai irodája, a Karnische Incoming Gesellschaft még idejében megváltoztatta álláspontját. Annak ellenére, hogy Nassfeld továbbra is közkedvelt desztinációja a szomszédos országok téli sportokat kedvelő turistáinak, a helyiek most mégis újabb piacot szeretnének megnyerni régiójuk számára. Így került érdeklődésük középpontjába Magyarország. Ebben az évben számtalan panzió és apartman készül a magyar síelők és turisták fogadására Karintiában, Nassfeldben, ahol 30 sílift, 110 km hóbiztos sípálya éjszakai lesiklópályával illetve gazdag kiegészítő programajánlatok (sí-partykkal, kupákkal) várják a vendégeket.

A Nassfeld Ski Arena pályáján üzemel a Millenium Express sífelvonó, amellyel a síelők a hegycsúcsra, az állandó hó birodalmába mintegy 16 perc alatt juthatnak fel. A sípálya 30 sífelvonóval rendelkezik, melyekkel mintegy 40 000 ember juthat fel kényelmesen a sípályára 1 óra leforgása alatt. A sípályához 5 kabinos lift, 3 darab hat személyes beülős felvonó, 4 darab négyszemélyes beülős felvonó és 18 csákányos lift tartozik, amelyekkel mintegy 1500 m magasan 110 km pálya síelhető be.

Karintia legnagyobb és legmodernebb Skiarenája nem csak a havon siklóknak biztosít kikapcsolódási lehetőséget, hiszen itt található egy 56 km hosszú téli túraút, öt kivilágított szuper-szánkópálya illetve Európa legnagyobb természetes korcsolyapályája is a Weissen-tavon. A gyerekek számára magyar nyelvű síoktatás kérhető, ezen kívül hóember-építőversenyeken és veszélytelen szánkópályákon élvezhetik a telet. Ide várja az érdeklődőket a különleges jéggolf-pálya is, ahol a jeges terepen bárki kipróbálhatja a golfozást és bajnokságot is rendeznek.

Ebben az évben, hogy segítsék a téli utaztatással foglalkozó magyar szakemberek munkáját, a karintiai Karnische Incoming Gesellschaft és a Nassfeld Skiarena létrehozta magyarországi információs irodáját, amelynek célja, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban kapjanak információkat a magyar utazási irodák a Karintiai Alpok régióiról - a Nassfeld Skiarenáról, a hozzátartozó Kötschach-Mauthen, Weissensee, Weissbriach sípáyákról és Nassfeld környékéről (Weissensee, Gailtal, Lesachtal).

Az információs iroda célja, hogy ne csupán a szakma által idáig ismert egy-néhány szállás szolgáltatásai jussanak el Magyarországra, hanem a kisebb, de megfizethetőbb, magukat nehezen képviseltetni tudó panziók, apartmanok, családi szállodák is foglalhatók legyenek itthon, melyek a magyar utazási igényeknek felelnek meg. . A Budapesten működő Nassfeld és környéke információs iroda a Karnische Incoming Gesellschaft projektjének nem egyetlen része. Az információs iroda tevékenységét hamarosan kibővíti és a magyarországi síutakat szervező irodák munkáját megkönnyítve magyar nyelvű információs katalógus megjelenését, illetve egy magyar nyelvű honlap elkészítését tervezi. A honlap on-line katalógusként a szállásokat magyar nyelven tartalmazza majd, így könnyítve a kiutaztatók munkáját

A magyarországi információs iroda működtetője a szakma által korábban egy neves osztrák utazásszervező cég képviselőjeként megismert Lukács Gábor, aki elmondta: "sokak számára a Nassfeld Skiarena és környéke csúcsminőségű sípályájái-szállásai nehezen foglalhatók voltak. Az információs irodát azért hoztuk létre, hogy a továbbiakban magyar partnereinknek egy telefonba, vagy csak egy e-mailbe kerüljön a szállás foglalása, és mindez belföldi hívás díján."

Az idén a Nassfeld Skiarenába illetve Nassfeld környékére látogatókat sok izgalmas rendezvény várja, amelyekről később részletesen beszámolunk.

Az információs iroda elérhetőségei, valamint az iroda vezetője:

A Nassfeld információs iroda elérhetősége:
E-mail: magyar@nassfeld.at

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Arena Franz Ferdinand csillagcsillagcsillagcsillag
Nassfeld egyik legújabb szállodája közvetlenül (100 m) a síterep völgyállomásánál várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Wellness részleg fűtött bel- és kültéri medencével, szaunákkal, gyermekeknek 140 m2-es játszóbirodalom, mászófal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Chalet Kammleitn
Tradicionális alpesi panzió Karintiában, a nassfeldi sítereptől 4 km-re. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, szaunázási lehetőséggel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.