Menü ≡

Nassfeld információs irodát nyitott Magyarországon

2005.09.22. | Szerző: sielok.hu
Karintia legnagyobb és legmodernebb sírégiója - a Nassfeld Skiarena megnyitja magyarországi információs irodáját a szakma és a nagyközönség számára. Mivel a karintiai Nassfeld régió és környéke köztudottan csúcs minőségű síterület, így évtizedek óta népszerű a síelni vágyó turisták és sportolók körében.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Az a 2005/06-os téli szezon kezdete előtt Nassfeld és környéke turisztikai irodája, a Karnische Incoming Gesellschaft még idejében megváltoztatta álláspontját. Annak ellenére, hogy Nassfeld továbbra is közkedvelt desztinációja a szomszédos országok téli sportokat kedvelő turistáinak, a helyiek most mégis újabb piacot szeretnének megnyerni régiójuk számára. Így került érdeklődésük középpontjába Magyarország. Ebben az évben számtalan panzió és apartman készül a magyar síelők és turisták fogadására Karintiában, Nassfeldben, ahol 30 sílift, 110 km hóbiztos sípálya éjszakai lesiklópályával illetve gazdag kiegészítő programajánlatok (sí-partykkal, kupákkal) várják a vendégeket.

A Nassfeld Ski Arena pályáján üzemel a Millenium Express sífelvonó, amellyel a síelők a hegycsúcsra, az állandó hó birodalmába mintegy 16 perc alatt juthatnak fel. A sípálya 30 sífelvonóval rendelkezik, melyekkel mintegy 40 000 ember juthat fel kényelmesen a sípályára 1 óra leforgása alatt. A sípályához 5 kabinos lift, 3 darab hat személyes beülős felvonó, 4 darab négyszemélyes beülős felvonó és 18 csákányos lift tartozik, amelyekkel mintegy 1500 m magasan 110 km pálya síelhető be.

Karintia legnagyobb és legmodernebb Skiarenája nem csak a havon siklóknak biztosít kikapcsolódási lehetőséget, hiszen itt található egy 56 km hosszú téli túraút, öt kivilágított szuper-szánkópálya illetve Európa legnagyobb természetes korcsolyapályája is a Weissen-tavon. A gyerekek számára magyar nyelvű síoktatás kérhető, ezen kívül hóember-építőversenyeken és veszélytelen szánkópályákon élvezhetik a telet. Ide várja az érdeklődőket a különleges jéggolf-pálya is, ahol a jeges terepen bárki kipróbálhatja a golfozást és bajnokságot is rendeznek.

Ebben az évben, hogy segítsék a téli utaztatással foglalkozó magyar szakemberek munkáját, a karintiai Karnische Incoming Gesellschaft és a Nassfeld Skiarena létrehozta magyarországi információs irodáját, amelynek célja, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban kapjanak információkat a magyar utazási irodák a Karintiai Alpok régióiról - a Nassfeld Skiarenáról, a hozzátartozó Kötschach-Mauthen, Weissensee, Weissbriach sípáyákról és Nassfeld környékéről (Weissensee, Gailtal, Lesachtal).

Az információs iroda célja, hogy ne csupán a szakma által idáig ismert egy-néhány szállás szolgáltatásai jussanak el Magyarországra, hanem a kisebb, de megfizethetőbb, magukat nehezen képviseltetni tudó panziók, apartmanok, családi szállodák is foglalhatók legyenek itthon, melyek a magyar utazási igényeknek felelnek meg. . A Budapesten működő Nassfeld és környéke információs iroda a Karnische Incoming Gesellschaft projektjének nem egyetlen része. Az információs iroda tevékenységét hamarosan kibővíti és a magyarországi síutakat szervező irodák munkáját megkönnyítve magyar nyelvű információs katalógus megjelenését, illetve egy magyar nyelvű honlap elkészítését tervezi. A honlap on-line katalógusként a szállásokat magyar nyelven tartalmazza majd, így könnyítve a kiutaztatók munkáját

A magyarországi információs iroda működtetője a szakma által korábban egy neves osztrák utazásszervező cég képviselőjeként megismert Lukács Gábor, aki elmondta: "sokak számára a Nassfeld Skiarena és környéke csúcsminőségű sípályájái-szállásai nehezen foglalhatók voltak. Az információs irodát azért hoztuk létre, hogy a továbbiakban magyar partnereinknek egy telefonba, vagy csak egy e-mailbe kerüljön a szállás foglalása, és mindez belföldi hívás díján."

Az idén a Nassfeld Skiarenába illetve Nassfeld környékére látogatókat sok izgalmas rendezvény várja, amelyekről később részletesen beszámolunk.

Az információs iroda elérhetőségei, valamint az iroda vezetője:

A Nassfeld információs iroda elérhetőségei:
Tel. / Fax: (1) 329 6355
E-mail: magyar@nassfeld.at

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »