Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Új szolgáltatások Nassfelden

2009.10.21.
Új szolgáltatások Nassfelden Nassfeld, a Déli-Alpok legnagyobb és legmodernebb síterepe szolgáltatásait folyamatosan fejleszti, hogy vendégeinek feledhetetlen kikapcsolódást biztosítson Karintia "hóközpontjában". Két hasznos szolgáltatást emelünk ki a 2009/10 szezon újdonságai közül.
h i r d e t é s
Nassfeld nemcsak a sok napsütés, a déli fekvés és a hóbiztos lejtők miatt jó választás; hanem azért is, mert itt mindig a vendégek kényelmét és a maximális síélményt tartják szem előtt. Ez a nemzetközi sírégió - amely egyike Ausztria 10 legjobbjának – egy, az Alpokban egyedülálló szolgáltatást kínál: a lehető leggyorsabb sí- és deszkaszervizt közvetlenül a pályán, méghozzá a legalacsonyabb áron az egész Alpokban. Kantniélezés, talpcsiszolás és melegvax szuper-kedvezményes áron mindössze 5 euróért. Ez szinte ajándék a megszokott 17-22 eurós ár helyett. És még a várakozási idő miatt sem kell aggódni: hihetetlen, de 5-10 percen belül készen is vannak a lécek – a tökéletes biztonság és a zavartalan élmény érdekében.

A kedvezményes árak csak Nassfeldre érvényes síbérlet birtokában vehetők igénybe. Síbérletenként egyszer igényelhetünk szervizszolgáltatást. És hogy hol vár minket ez a kellemes meglepetés? A Millennium-Express hegyi végállomásán Kofelplatz Madritschen a Kofel-Centerben. A szervizállomás a 2009. november 28-i szezonnyitástól a 2010. április 11-i szezonzárásig nyitva tart.

A villámgyors sí- és deszkaszerviz mellett Nassfeld idén egy ingyenes sítárolóval is meglepi vendégeit a Millennium-Express völgyi és középső állomásánál, ahol 3000 pár síléc tárolására alakítottak sídepót. Így a lécek körülményes hurcolásának vége; ennek talán az apukák fognak örülni a legjobban, akik többnyire gyermekeik sportfelszerelésével megrakodva vágnak neki az útnak. És természetesen a síbuszban is jóval egyszerűbb és kényelmesebb a lécek nélkül utazni.

Alacsony díj ellenében a síbakancsokat és a csizmákat is megőrzik a tárolóban.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »