Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salzburgi sírégió: csodás tél, mégis kevesebb vendég

2006.05.22. Bata Attila

Nagyszerű téli szezont tudhatunk magunk mögött, fantasztikus hóviszonyokkal. Az idei tél elkényeztetett bennünket, és ilyenkor kevesen gondoljuk, hogy a remek hóviszonyoknak vannak vesztesei is. Azok a helyek, ahol általában mindig kitűnő havon lehet síelni.

A Salzburgi Turisztikai Hivatal ismertette az előző szezon szállásadatait, és sokak meglepetésére kiderült, hogy a rengeteg havas és síelésre alkalmas nap ellenére két százalékkal csökkent a vendégéjszakák száma Salzburg tartományban az előző szezonban.

A salzburgi szállásadók szerint nagyon egyszerű oka van annak, hogy a nagyszerű pályaviszonyok ellenére kevesebben keresték fel a salzburgi pályákat. Az ok pedig maga az egész országot érintő nagyszerű szezon, amely miatt az emberek nem keresték fel a felkapott és hóbiztosabbnak tartott pályákat. Sokan nem utaztak el Ausztria alacsonyabb részeiről Salzburg környékére, amikor helyben is kiváló hóviszonyok várták őket. A szállásadók elnöke példaként említette Semmering-et, ahol ritka jó szezont zártak és sok Bécs környéki síelőnek nem kellett messzebbre utazniuk a fővárosból.

A szállásadók igencsak elégedetlenek a reklámra költött összeg nagyságával. Jóval több és hatékonyabb reklámot szeretnének a régiónak. A következő szezonban a marketing-stratégia az Európai Unióhoz újonnan csatlakozott kilenc ország állampolgárait célozza majd meg.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.