Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kelet-európai síelők a legelégedettebbek Ausztriával

2006.12.15.

Kelet-európai síelők a legelégedettebbek Ausztriával Egy nemrégen napvilágot látott közvélemény-kutatás adatai szerint az osztrák pályákon megforduló hazai és külföldi síelők közül a kelet-európai országok síelői a legelégedettebbek az osztrák pályákkal és a síelés körülményeivel.
A felmérés alkalmával kb. 33 000 síelőt kérdeztek meg.

A 2005/2006-os szezon tapasztalatait összegzi az a felmérés, amelyből kiderül, hogy miért is növekszik szépen és egyenletesen az Auszriába látogató kelet-európai síelők száma. Az összes megvizsgált kérdésben mi vagyunk a legelégedettebbek, sőt a kelet-európaiak 67%-a biztos benne, hogy az osztrák terepeket másoknak is ajánlani fogja.

A németek és a hollandok főleg azért szeretik az osztrák terepeket, mert azok családcentrikusak, gyermek- és vendégbarátok. Ezek a tulajdonságok meglepően kevésbé számítanak a keletieknél, pedig innen jóval többen jönnek családosan, mint nyugatabbról.

Az osztrák síterepeket üzemeltető szervezet rendelte meg a felmérést. A legjobban az lepte meg őket, hogy a kelet-európaiak 71%-a a sportolás, az aktív pihenés miatt választja Ausztriát. Ez a szám jóval magasabb akármelyik más országgal összehasonlítva. Csak 46% tartja fontosnak a nyugalmat, a pihenést és a kikapcsolódást. Ha ehhez hozzávesszük, hogy csak 38%-nak fontos a szórakozás és az éjszakai élet, akkor sikerült elhitetnünk az osztrákokkal, hogy mi egy sportos nemzet vagyunk és tényleg a síelés miatt szeretünk odajárni.

A felmérés idén is folytatódik, ne lepődjünk meg, ha majd ezzel kapcsolatos kérdésekbe botlunk valamelyik osztrák síterepen. Az osztrákok nagyon sokat profitálhatnak ezekből a számokból. Világosan látszik, hogy különböző országok állampolgárai eltérő szempontok miatt választják Ausztriát, ha síelni mennek. Ez pedig azt jelenti, hogy érdemes minden országra külön testreszabott marketingstratégiát kialakítani.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.