Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sítalpra magyar! Március 15-i programok Mátraszentistvánban

2023.03.14. sielok.hu

A szerdai nemzeti ünnepen a korábbi évek hagyományait felelevenítve a Mátraszentistváni Sípark ismét kokárdás csúszásra hívja a hazai síelőket és snowboardosokat.
A lenti programban szerepel a megszokott kokárdás síelés és nyílt Alpesi Kupa síverseny azoknak, akik már előzetesen az interneten neveztek. Ehhez társul még zenés program, valamint a szezonvégi bérletárak.
A szerdai program
A szerdai program
A Sípark tájékoztatása alapján nagy valószínűséggel ezen a héten véget ér a szezon a Mátrában, így a szerdai rendezvény és a várható hűvösebb időjárás kedvező alkalom arra, hogy még egy utolsót síeljünk hazai havon. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.