Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Dockyard Ski & Sail: kihívás havon és vizen

2013-ban is a hegyen kezdődik a vitorlás szezon

2013.01.22.
Dockyard Ski & Sail: kihívás havon és vizen A tavalyi hagyományteremtő Dockyard Ski&Sail Challenge sikere egyértelművé tette a szervezők számára, hogy a 2013-as évben a tapasztalatokat hasznosítva ismét megrendezzék a kombinált versenyszámot.
h i r d e t é s
Az első versenyen olyan mértékadó nevek is rajthoz álltak, mint Fináczy György, Litkey Farkas vagy a későbbi győztes Körtvélyesi Miklós. A 2013-as év újdonsága, hogy a síelést a március 15-i hétvégén, a Fundango hagyományos muraui szezonzáró nagyversenyén a síkupa futamaival egy időben szervezik meg. Az edzésre már március 14-én csütörtökön sor kerül, míg a nemzeti ünnepünkön dördül el a startpisztoly az óriás-műlesiklás során. Ráadásul a hosszú hétvége még kitűnő hóviszonyok mellett ad lehetőséget egy szezonzáró síelésre.

A vitorlázás a tavalyihoz hasonlóan a Tavaszi Regatta keretein belül kerül lebonyolításra és a tavaly is használt - Litkey Farkas által kidolgozott - pontozási rendszer alapján születik meg a végeredmény. A győztes 1 évig őrizheti magánál a verseny vándordíját.

A tervek szerint a gyerekeknek egy külön korosztályt hirdetnek a szervezők, így aki az Optimist hajóosztályban versenyez, az a Balatoni Évadnyitón tud majd a síelés utána a vitorlázásban is megmérettetni.

A részleteket verseny honlapján, a www.dockyard.hu/verseny oldalon lehet olvasni, ahol már előnevezés is elindult.

DOCKYARD SKI & SAIL CHALLENGE 2013
2013. március 14-15. Kreischberg (A)
2013. április 27-28. Balatonkenese (H)

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 87 vendég és 4 regisztrált felhasználó látogatja.