Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

SMS-flört szolgáltatás a flachaui sípályán

2004.12.17.

SMS-flört szolgáltatás a flachaui sípályán Az idei szezonban a flachaui Snow Space pályarendszer olyan sms-szolgáltatással jelentkezik, amely a pályán flörtölni kívánó síelőket segíti az ismerkedésben.
A szolgáltatás lényege, hogy az ismerkedni szándékozó síelőt regisztrálják rendszerben, miután kap egy négyszámjegyű kóddal ellátott matricát, amit a kabátjára ragaszthat. Az esetleges érdeklődők ezt a négy számjegyű kódot az sms-be írva, teljesen anonim módon írhatnak a "kiszemelt" síelőnek, aki a saját mobiltelefonjára kapja a részére küldött üzeneteket. A szolgáltatás egyelőre sajnos csak az osztrák és német hálózaton honos előfizetők számára hozzáférhető.
KOMMENTEK

Szállástippek
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.