Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sportdiplomáciai siker a síoktatóknál

2013.09.17. | Szerző: sielok.hu
Sportdiplomáciai siker a síoktatóknál A síoktatók világszervezete, az INTERSKI International az argentin Ushuaiaban tartott közgyűlésén a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnökét, dr. Egri Katalint választotta meg a szervezet alelnökének.
h i r d e t é s
A Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) 22 éve tagja az INTERSKI Internationalnak, amely 4 évente rendezi meg a síoktatók világtalálkozóját, ahol mindig intenzív szakmai eszmecsere folyik, workshopokat, látványos bemutatókat tartanak és ahol a magyar bemutató csapat is rendszeresen sikerrel szerepel.
"Az INTERSKI idei közgyűlésén résztvevő 23 tagország 5 jelölt (bolgár, magyar, spanyol, svájci, svéd) közül választott két fordulóban. A második fordulóban a svéd és a magyar jelölt között szoros versenyben dőlt el javamra a választás. Az INTERSKI történetében először került az elnökségbe nem alpesi ország képviselője illetve nő. Úgy gondolom, hogy a megtisztelő választási eredmény a magyar sísportnak és a magyar síoktatók szakmai munkájának is az elismerése. A választásban bizonyára szerepe volt annak, hogy az INTERSKI alá tartozó ISIA és IVSI nemzetközi szervezetekben szintén erős a magyar aktivitás. 2009-ben 12 ország részvételével a Mátrában rendeztünk IVSI Kongresszust, 2011-ben pedig az ISIA részére szerveztünk 70 fő részvételével technikai ülést Budapesten. Mindkét program rendkívül sikeres volt. Nagy megtiszteltetésnek tartom a bizalmat, amelyet a nemzetközi szövetségtől kaptam. Örömmel vállaltam az alelnöki feladatokat." - mondta a választás után dr. Egri Katalin.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »