Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Svájci síterep kapta a turisztikai filmek nagydíját

2012.12.19. | Szerző: Bata Attila
Svájci síterep kapta a turisztikai filmek nagydíját A svájci Gstaad régió kapta a CIFFT szervezet nagydíját, amelyet minden évben a legjobb turisztikai reklámfilmnek ítélnek oda. A bécsi székhelyű szervezet idei felhívására 1400 pályázat érkezett, közülük lett az első a télen-nyáron hegyi élményeket kínáló svájci üdülőváros.
h i r d e t é s
Idén már 24. alkalommal adták át a legjobb turisztikai reklámfilm nagydíját. Ezúttal a Gstaad Saanenland Turisztikai Hivatal filmje kapta meg a legnagyobb elismerést. A film, amelynek angol címe „Gstaad, come up, slow down”, egy brit irodai alkalmazottról szól, aki egy kávészünet alatt lelkesen mesél kollégáinak, hogy milyen csodálatosan érezte magát Svájcban. Az alkotók inkább a környék nyári lehetőségeit mutatták meg, de a film végére becsempésztek egy kis síelést is.

A díjnyertes film
A svájciak filmje volt az egyetlen síelős vagy hegyvidéki témájú alkotás. Jellemzően egész országot bemutató filmek vagy inkább tengerparti célpontokat ajánló alkotások kaptak még díjat. A díjazottak között szerepelt még portugál, horvát, mexikói és spanyol film is.

2012.12.19. 09:44:01 landsurfer
a hazai nagydíjat pedig ez a film kapta: http://vimeo.com/36980228#
2012.12.20. 19:49:12 cannibale
Hegyek hiányában erős hendikeppel indultunk.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »