Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szelfisílécet fejlesztett a K2 - síhírek a nagyvilágból

2016.04.01. Szászi Bernadett

Szelfisílécet dobot piacra a K2, Vermontban betiltották a snowblade használatát a síterepeken, az Ibex pedig ezentúl kutyaszőrből készít aláöltözőt. A sívilág legfrissebb hírei következnek. (Mielőtt komolyan vennéd: figyeld a cikk dátumát!)

Szelfisíléccel rukkolt elő a K2

Ezentúl nincs szükség szelfibotra vagy sisakra erősített kamerára, a síelős szelfit a síléc készíti el! Forradalmi újításként a K2 sífelszereléseket gyártó cég szelfikamerát épített a sílécre, a kioldógomb pedig a síbot tetejére került, így csúszás közben csak egy gombnyomás és kész a szelfi. A wifi csatlakozás kifejlesztése még folyamatban van, de a tervek szerint egy második gomb beépítésével az elkészült fotót rögtön posztolni is tudjuk majd.
Bővebb információ: facebook.com/K2Skis

Betiltották a snowblade használatát Vermontban

Vermontban törvénybe iktatták, hogy ezentúl tilos a snowblade használata. A sípályán büntetésre számíthat az, aki a saját testmagasságának felénél rövidebb léccel csúszik. A tiltás a mai naptól lép életbe, és nemcsak a sípályákon, hanem a síterep teljes területén tilos a "nevetségesen" rövid sílécek használata.

A Vermonti Síterepek Szövetségének elnöke, Parker Riehle szerint "a snowblade-k látványa kellemetlenül érinti a síterepen tartózkodó, rendes síelőket". Az elnök azt is elmondta, hogy ezek a kétségbeejtően rövid lécek tönkreteszik a nagy múlttal rendelkező síterep hírnevét.
További információ a rendeletről: skivermont.com

Vermontban ezentúl tilos a snowblade használata

Kutyaszőrből készül a legújabb síruházat

A síruházatgyártó cégek folyamatosan keresik azt az anyagot, amely a leginkább alkalmas a síelők testének melegen és szárazon tartására. Készül már síruházat bőrből, PET-palackból és merinói báránygyapjúból is. A Ibex cég fejlesztői egy kézenfekvőnek tűnő újítást fejlesztettek ki, ezentúl kutyaszőrből készítik az aláöltözőket. Az úgynevezett DFF - Dog Fur Fiber (Kutya szőrből készült rost) technológia már most forradalmi újításnak bizonyult.

Megspóroljuk ugyanis a festést, hiszen a kutyák szőre alapvetően színes és számos árnyalatban létezik. A technológia abszolút fenntartható, hiszen minden kutyakozmetikázás alkalmával összegyűjthetünk egy aláöltözőre való anyagot.

A cég képviselője szerint a fogyasztók körében a husky szőr a legnépszerűbb, ami érthető, hiszen az ő bundájuk melegít a legjobban.
További információ és megrendelés: shop.ibex.com
KOMMENTEK
Barbara Jack | 2016.04.02. 12:26
Mi van a világgal?
Trailrider | 2016.04.02. 17:56
Hehe, kitettetek magatokért, és a hírforrások is. :) A K2 szelfisí magasan viszi a pálmát. :D
kiskakas8 | 2016.04.04. 11:31
Április 1! :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.