Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerdán csak 100 forint a jegy Mátraszentistvánban!

2013.03.25. Kőrösi Gergő (sipark.hu)

A számok makacs dolgok, vagyis az idei nyitva tartás 100. napján mindenki 100 forintért síelhet Mátraszentistvánban! A szerdai síeléssel azonban még nincs vége az idei szezonnak, folytatódik a havazás és a hógyártás is, így nagyon közel kerültünk a hihetetlenhez, húsvéti síelés a Mátrában!
A 2012/2013-as síszezonban a 100. sínapot ünnepeljük március 27-én (szerdán), a Síparkban! A 100. sínap alkalmából 100 Ft-ért (síbérlet kaució: 1000 Ft) adjuk a napijegyet minden vendégünknek! 3,4 km hosszúságban az összes hóágyúzott sípálya (köztük az 1-es fekete-piros pálya) és 3 sílift (B,C,D) lesz nyitva. Kiváló hóviszonyok és hideg idő várható a 100. sínapon!

Március utolsó hetében kiadós havazás érkezik a Mátrába, így a húsvéti ünnepeken is télies körülmények várják majd a Síparkba érkező vendégeket! Csütörtöktől-hétfőig teljes üzem lesz a Síparkban, az összes sílift, az összes hóágyúzott sípálya, a Hócsúszdapark és a Sípark összes szolgáltatása üzemelni fog.
KOMMENTEK
carvingman | 2013.03.26. 13:27
Ez tetszik. Ha lenne 200 síelhető nap, akkor 200 Ft lenne a zsuga?
hevesi01 | 2013.03.27. 19:21
Az ár-érték arány ma megfelelő volt...
Hogy mire gondolok? A kilométeres sorokra és a jeges-buckás pályára...

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.