Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván: síelhető a leghosszabb pálya

Szerdán nyit a 4-es pálya

2016.12.27. Sípark.hu

Az elmúlt két hétben folyamatosan hóágyúztak, hogy szerdán beinduljon a Sípark egy kilométer hosszú pályája. Erre vártak csak igazán a síelők, mert így jelentősen csökken a sorban állás a felvonóknál. A hosszú pálya mellett a csákányos felvonót is beüzemelték.
A liftek mostantól több mint négyezer főt tudnak szállítani óránként.

A lejtőkön a hóréteg 30-50 cm.

Keddi kép a Síparkból
Keddi kép a Síparkból
Kedd este egy hidegfront érkezett és ezzel ismét lehetőség nyílik a hóágyúzásra. A tervek szerint a már meglévő pályákon hizlalják majd a hóréteget.

A két ünnep között minden nap lesz esti síelés, villanyfény mellett 21 óráig. Az év utolsó napján 16:30-ig járnak a felvonók, január elsején pedig 11:00-18:00-ig működik a pálya. Minden szolgáltatás elérhető, a síoktatás, a kölcsönző és a hütték is nyitva vannak.
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.