Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl - szezonnyitó program Katy Perry koncerttel

2009.10.26.

Ischgl - szezonnyitó program Katy Perry koncerttel A síelés szerelmesei által is szuperlatívuszokban emlegetett régióban az utóbbi évek sztárinváziója tovább folytatódik; az idei szenzáció Katy Perry pop hercegnő koncertje. Ischgl tökéletes keveréke a minőségi téli sportolásnak és szórakoztatásnak, legyen szó akár elegáns zenés estről vagy fergetes partyról.

A határokat átívelő sígalaxis (Ausztria-Ischgl, Svájc-Samnaun) 223 km-nyi pályájával és 40 modern felvonójával önálló osztályt teremtett a téli üdülőhelyek palettáján. Hóbiztosságát egyrészt a gigászi, több mint 3.300 méteres masszívumok, másrészt a gondosan kiépített hóágyúrendszer garantálja november végétől május közepéig. Ischgl-ben a hódeszkások szórakozását funpark és half pipe, a síelők igényeit carving pályák, a kirándulók kedvtelését 7 km-es kivilágított szánkópálya szolgálja, a freeride szerelmesei itt napokat tölthetnek el anélkül, hogy jelölt pályákat érintenének. Vám- és adómentes bevásárlóközpontjaival Samnaun vonzó úti cél egy kellemes síkirándulás keretében. A kombinált síbérlettel a teljes pályarendszer besíelhető, továbbá ingyenes belépőt jelent a szezonban megrendezésre kerülő világszínvonalú programokra.

A 2.300 méteres magasságban elterülő Idalp fennsíkon közvetlenül a liftrendszer szívében évente több alkalommal kápráztatják el sífelszerelésben tomboló közönségüket a világ legismertebb könnyűzenei előadói. A régió nyitó- és záró rendezvényei abszolút hírnevet szereztek a síterepnek, egyúttal több nemzetközi díjat is besöpörhettek a szervezők. Az elmúlt évek sztárjait – Lionel Ritchie, Rhianna, Ronan Keating, Kylie Minogue, Elton John és még sorolhatnánk – az ide szezonban az amerikai pop ikon Katy Perry követi. Ki ne ismerné a hónapokig slágerlistát vezető "I Kissed a Girl" szerzeményét? – most mindenki számára itt a lehetőség, hogy részese legyen egy felejthetetlen rock koncertnek, a különleges helyszínt pedig a lélegzetelállító havas hegyek garantálják.

Az eseménynaptár a teljes síszezonban végtelen szórakozási lehetőségeket kínál; "Top of the Mountain" és további fantasztikus élő koncertek, karácsonyi és újévi programok, látványos hó szobor verseny nemzetközi művészekkel, téli sportesemények mint például a Freijins Snowboard Freeride Inferno, vagy a Synchro Ski Weltcup, valamint húsvéti hó fesztivál és gasztronómiai sívilágbajnokság várja az érdeklődőket. Idei újdonságként a futurisztikus stílusú Salaas éttermet ajánljuk, melyben a tradicionális osztrák hütték dizájnja, a belső részben pedig pálmafákkal rendezett paradicsom várja a vendégeket. A gazdag programkínálat mellett Ischgl nyüzsgő sífaluja további remek aprés ski hangulatot kínál, bevásárló butikok, éttermek, divatos bárok követik egymást.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.