Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szombaton gyepsí nap lesz Visegrádon!

2013.09.19. | Szerző: sielok.hu
Vége a nyárnak, ami sokaknak rossz hír, beköszöntött a csapadékos időjárás és az ősz, ami kicsit lehangoló, de egyben jó hír, mert ezzel kezdetét veheti a téli felkészülés egy olyan sípótló eszközzel, ami talán a legközelebb áll a sízéshez. Alábbiakban a visegrádi sípálya közleménye következik.
A nagy szárazság után kezd magához térni a gyepfelület, mint a kamera képeken is látszik kezd zöldülni a fű, mintha csak tavasszal lennénk. A földfelszín most már nem szárad ki a folyamatos csapadék utánpótlásnak köszönhetően, és így már nem fog rázni annyira a gyepsí, mint a júliusi tesztnapon, akkor egy jeges téli pályához lehetett hasonlítani a körülményeket, most egy igazi friss havas pihe-puha pályához.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Egyszóval itt az idő az őszi gyepsí szezonkezdethez, szeptember 21-én szombaton, délután 2-6-ig ismét lesz lehetőség a gyepsík tesztelésére, mégpedig Tumbász Gergő, gyepsí bajnok, és profi síoktató közreműködésével. Sajnos vasárnap a síoktatók szezonnyitója lesz, amin illik nekünk is részt venni, de következő hét végén vasárnaptól folyamatosan lesz gyepsízés a téli szezon kezdetéig és indul a műanyag sípályás síiskolánk is október első hetében.

Tehát aki komolyan veszi a téli felkészülést, annak itt a lehetőség a Nagyvillám Sípályán, nem mellesleg gyönyörű környezetben, de aki még nem tud síelni annak sem kell elkeserednie, mert a műanyag pályánkon kedvező áron tudja megtanulni az alapokat síléccel akár egy intenzív hétvégi tanfolyamon, vagy a bátrabbak akár gyepsível is kezdhetik.

A tesztnapon a felvonó és gyepsí költsége 1000 Ft, a korábbi alkalmakhoz hasonlóan.

Mindenkit szeretettel várunk!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »