Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombattól az összes pálya nyitva Sátoraljaújhelyen

2012.12.22. sielok.hu

Szombattól az összes pálya nyitva Sátoraljaújhelyen Két hete megnyitott a Zemplén Kalandpark, de a rossz időjárás miatt egy héttel ezelőtt be kellett zárni. Azonban újra megjött a hideg, beindultak a hóágyúk és szombattól az összes pályájával ismét síelhető a sátoraljaújhelyi Kalandpark.
A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark sícentrumában a december 9-i szezonnyitás után sajnos egy melegfront és a két napig zuhogó eső annyira megviselte a hó minőségét, hogy a pályákat december 15-én, szombaton le kellett zárni.

Szerencsére azonban nem marad el a havas karácsony, mivel ismét betörtek Zemplénbe az éjszakai fagyok, így a fiúk újrakezdhették a hóágyúzást. Négy napon keresztül folyamatosan működtek az ágyúk, így 2012. december 22-én szombaton 9.00 órától minden pálya ismét látogatható a Zemplén Kalandpark sícentrumában!

Mindenkit szeretettel, 70 cm-es hóval és kiváló pályákkal várnak a Zemplénben.

Az új havat egy fantasztikus esti sízéssel lehet tesztelni: 22-én szombaton délután 17.00 és este 20.00 között lehet síelni az egyes pályán.

A téli szünet első hétvégéjén a havas-jeges sportokról fog szólni minden, hiszen nem csak a Hegyen, de a Hegy lábánál, a jégkorcsolyapályán is pörgés várható:

22-én, szombaton, a téli szünet első napján korcsolyajárat indul Sátoraljaújhely város belvárosából a jégpályához délután 13, 15 és 18 órakor. Otthon lehet tehát hagyni a kocsit, mindenki megihat egy(-két) pohár forralt bort!

Ezen kívül karácsonyi ajándékkal is kedveskednek a vendégeknek: 2012. december 21. és 2013. január 6. között extra kedvezményt kap minden vendég, aki a jégkorcsolyapályára látogat. A kedvezmény mértéke 100,- Ft/fő minden belépőjegyre!

KOMMENTEK
WéberF | 2012.12.22. 12:11
Remélem jó hosszú lesz a szezon, de legalább február közepéig tartson ki a hó! WFeri

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.