Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombattól az összes pálya nyitva Sátoraljaújhelyen

2012.12.22. sielok.hu

Szombattól az összes pálya nyitva Sátoraljaújhelyen Két hete megnyitott a Zemplén Kalandpark, de a rossz időjárás miatt egy héttel ezelőtt be kellett zárni. Azonban újra megjött a hideg, beindultak a hóágyúk és szombattól az összes pályájával ismét síelhető a sátoraljaújhelyi Kalandpark.
A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark sícentrumában a december 9-i szezonnyitás után sajnos egy melegfront és a két napig zuhogó eső annyira megviselte a hó minőségét, hogy a pályákat december 15-én, szombaton le kellett zárni.

Szerencsére azonban nem marad el a havas karácsony, mivel ismét betörtek Zemplénbe az éjszakai fagyok, így a fiúk újrakezdhették a hóágyúzást. Négy napon keresztül folyamatosan működtek az ágyúk, így 2012. december 22-én szombaton 9.00 órától minden pálya ismét látogatható a Zemplén Kalandpark sícentrumában!

Mindenkit szeretettel, 70 cm-es hóval és kiváló pályákkal várnak a Zemplénben.

Az új havat egy fantasztikus esti sízéssel lehet tesztelni: 22-én szombaton délután 17.00 és este 20.00 között lehet síelni az egyes pályán.

A téli szünet első hétvégéjén a havas-jeges sportokról fog szólni minden, hiszen nem csak a Hegyen, de a Hegy lábánál, a jégkorcsolyapályán is pörgés várható:

22-én, szombaton, a téli szünet első napján korcsolyajárat indul Sátoraljaújhely város belvárosából a jégpályához délután 13, 15 és 18 órakor. Otthon lehet tehát hagyni a kocsit, mindenki megihat egy(-két) pohár forralt bort!

Ezen kívül karácsonyi ajándékkal is kedveskednek a vendégeknek: 2012. december 21. és 2013. január 6. között extra kedvezményt kap minden vendég, aki a jégkorcsolyapályára látogat. A kedvezmény mértéke 100,- Ft/fő minden belépőjegyre!

KOMMENTEK
WéberF | 2012.12.22. 12:11
Remélem jó hosszú lesz a szezon, de legalább február közepéig tartson ki a hó! WFeri

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.