Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ma lesz az idei utolsó "szuperszerda" Eplényben

2013.03.06. sielok.hu

Ma lesz az idei utolsó "szuperszerda" Eplényben A mai napon 09:30-tól egészen 22:00-ig tart nyitva az Eplényi Síaréna. 18 óráig 20% tavaszi kedvezmény jár a síbérletekből. Ha ez nem lenne elég, 18:00 és 22:00 között fél áron lehet síelni hiszen "Szuperszerda" van. Érdemes eljönni az esti sízésre, mert ez lesz a szezon utolsó "Szuperszerdája".
Közel 3 kilométernyi vastag hóval borított jól síelhető pálya van nyitva: az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es és a T1. Három sílift üzemel, köztük a négyüléses felvonó. Ezért várakozni biztosan nem kell a lifteknél. Március elejétől kevesebben jönnek el Eplénybe, pedig most a legszebb az idő, végre napsütésben lehet síelni. A keddi nap volt az idei szezon első igazi teljesen verőfényes sínapja az Aréna pályáin. Képeink március 5-én készültek. A napközbeni síelésre váltott bérletekre 20% kedvezmény jár, az esti sízés pedig ma féláron elérhető. Ki kell használni az alkalmat, mert ez lesz a szezon utolsó "Szuperszerdája". Ráadásul, jelenleg Eplényben vendégeskedik a Nordica hivatalos freeski tesztcsapata. A mai napon (szerdán) az olasz srácok bemutatója 12:30-kor kezdődik. Lélegzetelállító trükkökkel kápráztatják el a közönséget. Nem mindennap láthatunk szaltózó síelőket a Bakonyban. A fenti képen látható Massimo Braconi keze alatt tökéletesítik trükkjeiket a srácok, akik a Nordicát képviselik különböző bemutatókon, a napokban Eplényben. Élmény volt látni őket és beszélgetni Brac-cal, akinek élete és szenvedély a síelés. Profi freerider, telemark és síoktató, hegymászó, a Nordica teszt menedzsere. Életéről és expedícióiról ezen az oldalon olvashattok, az általa felépített csapat pedig a freeskicamp.it oldalon mutatkozik be.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.