Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szuperszombat Eplényben!

2015.03.06. Intersport Síaréna

Szuperszombat Eplényben! Az idei szezon utolsó esti síelését tartják holnap Eplényben. Este öt és este kilenc óra között 40% kedvezménnyel lehet síelni a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.
Március első szombatján, a szezonban utolsó alkalommal rendeznek kedvezményes éjszakába nyúló síelést a Nordica Síarénában. Holnap 08:30-kor nyit a pálya és egészen este kilencig lehet majd síelni. Este öt és este kilenc óra között pedig 40% kedvezménnyel csúszhatunk a kivilágított pályákon.
Hétvégére ragyogó napsütéses idő várható, éjjelre pedig fagyokat jósolnak az előrejelzések. Az üzemeltetők kihasználják az alkalmat, a mínuszokban hóágyúznak, hogy friss havon síelhessünk a hétvégén.

A következő pályákon lehet csúszni esti kivilágítással: teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 7-es pálya és a T1-es oktatópálya. Estére újra elkezd kifagyni a hó felszíne, csodás minőségben síelhető lesz a teljes 1-es pálya és a T1-es oktatópálya. A 7-es pályán és az 1/b pályán sajnos van néhány folt, de ezeket kikerülve jót lehet síelni még itt is.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift. A vendéglátóhelyek közül Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvár várja majd a vendégeket.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.