Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Teherán: havazás vetett véget a szmognak

2016.11.22. sielok.hu

Örülnek az idei első hóesésnek Teheránban. Különösen azért, mert előtte nagyon erős volt a légszennyezettség az iráni fővárosban. Sokan az utcákon hógolyóztak, és hóembert építettek. Korábban felszólították az időseket, betegeket és a várandós asszonyokat, hogy inkább ne mozduljanak ki otthonról.
- Ma reggel remekül éreztem magam. Nagyon kellemes ez az idő, különösen a légszennyezés után. Arra gondoltam, hogy korán befejezem a munkát ma, hogy ki tudjak jönni a hóba – mondta egy fiatal nő.

Teheránban már több napja zárva tartanak az iskolák és az óvodák az erős légszennyezettség miatt. A várost vastag szmogfelhő borította be. Vörös riasztást rendeltek el. Korlátozásokat vezettek be a járművek közlekedésére is - írja az Euronews magyar kiadása.

Teherán: az idei első havazás
A rossz levegőminőségért az öreg autók, a külvárosban működő számos gyár, illetve a csapadék hiánya tehető felelőssé Teheránban. Mostanra azonban hideghullám érte el az ország északnyugati és középső részét. A hőmérséklet nulla fok alatt marad a következő napokban is az érintett területeken, így várhatóan további havazás várható, és tisztul a levegő.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.