Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tippverseny a söldeni futamokra!

2013.10.24. sielok.hu

Hétvégén elkezdődik az idei Világ Kupa sorozat Söldenben! A szurkolás és a látványos versenyek mellé most egy újabb izgalmas időtöltést kínálunk, amellyel még nyeremény is járhat. Tippelj velünk néhány verseny eredményére a következő két hétvégén!

Kik játszhatnak?

A tippversenyhez regisztráció szükséges. Minden regisztrált olvasónk részt vehet a játékban. A sielok.hu munkatársai is tippelhetnek, ha esetleg ők nyernek, akkor nyereményüket továbbadják a következő helyezettnek.

Mire lehet tippelni?

Ezen az oldalon megtalálod a két hétvégi versenyt, amelyekre tippelni lehet. Mindkét esetben, szombaton és vasárnap is, a verseny kezdetéig, reggel 9:30-ig lehet leadni a tippeket.

Ennyire egyszerű!

Ezen az oldalon lehet indítani a tippelést. A kiválasztott versenyszám után csak a résztvevők közül kell 10 névre kattintani, a megfelelő sorrendben és kész is a tipp! Nem kell bajlódni beírással, felesleges gépeléssel, csak egy kattintás. Akár 10 másodperc alatt is kitölthető az egész! Mentés előtt a tippsor még változtatható, de ha kész a tuti sor, akkor a Mentés gombbal kell játékba küldeni. Sőt! A tippeket később is meg lehet változtatni, egészen a verseny kezdetéig!

Egy kis segítség

A verseny előtti eseményeket ezen az oldalon lehet nyomon követni. Itt hírt adunk a legutóbbi eseményekről, segítség lehet a hosszú, nyári szünet után.

Kikre lehet tippelni?

Ahogy írtuk, egy listából lehet választani, amelyet folyamatosan frissítünk majd a beérkezett információk függvényében. A pontos rajtlista természetesen csak közvetlenül a rajt előtt tudható, nagy spílereknek érdemes lehet addig várni. Akik hozzánk hasonlóan játéknak fogják fel az egészet, természetesen korábban is megtehetik tippjeiket. A tippelés mindig a verseny kezdetekor zárul.

Pontozás

A Világkupa pontozását követjük az első 10 helyezettre. Tehát, aki telibe találta az elsőt, az 100 pontot, a másodikért 80-at, a harmadikért 60-at és a tizedikért 26 pontot kap. Részpontokat is adunk, tehát, ha valaki Svindalt az első helyre teszi, ami 100 pont lenne, de csak harmadik lesz, ami 60 pontot ér, akkor a 60 pontot is odaadjuk – a 100 helyett. Ugyanúgy fordítva is, ha valaki Tina Mazét a harmadikra tippeli 60 pontért, de első helyen végez, ami 100 pont lenne, 60 pontot akkor is adunk.
Férfi aláöltöző
Férfi aláöltöző

Nyeremények

Két verseny után összetett győztest hirdetünk, aki egy aláöltözőt nyer tőlünk.

Ez csak egy játék!

Nincsenek hosszú, kőbe vésett szabályok, ez csak egy játék néhány nyereménnyel. Fenntartjuk a jogot, hogy minden felmerülő kérdésben magunk döntsünk, legjobb belátásunk szerint. Szóval, bármilyen vitás kérdés lesz, nekünk lesz igazunk. A versennyel kapcsolatos kérdésekre a fórumban fogunk válaszolni.
KOMMENTEK
Brockey | 2013.10.25. 09:51
Ez a tippverseny nagyon jó ötlet, népszerűsíti a versenysít, és talán ennek köszönhetően többen fogják megnézni a futamokat. Kár, hogy most szlalom nem lesz, pedig nekem az a szakág a kedvencem. Remélem, később is lesz tippjáték, és akkor a műlesiklás is bekerül.
TZoli | 2013.10.25. 14:17
Tippjeimet megtettem, felvétel beállítva, jöhet a verseny!
Lesz olyan, hogy részeredmények díjazása egy-egy verseny után? Esetleg sielok.hu-s falinaptárral? Már lassan két éve lesz, hogy sikerült nyernem egyet, jól jönne egy frissebb! De pár napijegy sem lenne rossz! :)
Bata Attila | 2013.10.25. 15:18
Most még valószínűleg nem, mert a naptáraink (2014) csak most készülnek, de a közeljövőben biztosan.

A tippversenyt az érdekesebb versenyekre tervezzük ebben a szezonban pl. Schladming esti verseny, Kitzbühel, vagy az olimpia. Akkor már lesz naptár is :)

Sok szerencsét a hétvégén!

Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.