Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Továbbra is téli időben lehet síelni Visegrádon

2012.12.26. Gutbrod Rezső

Továbbra is téli időben lehet síelni Visegrádon Tényleg kisebb csoda, hogy a melegfront alatt nálunk végig fagypont alatt volt a hőmérséklet, így a pályákon és a környezetben levő hó is megmaradt. Így jöjjön be minden negatív jóslat a meteorológusoknak!
Ma már egy hidegfront határozza meg időjárásunkat, ami sajnos nem hoz még fagypont alatti hőmérsékletet, és délután egy-két csepp eső is lehet, de éjszaka már gyenge fagy várható. Napközben a pályák felülete enyhén kásásodni fog, ami egyáltalán nem zavarja a síelés, boardozás körülményeit, a kissé ködös idő pedig nem engedi jelentősen olvadni a hóréteget. Ma működni fog a babypályánk is, sajnos azon már csak vékony hóréteg maradt.

Kissé ködösen indul a reggel Visegrádon
Kissé ködösen indul a reggel Visegrádon
Tehát ma is igazi téli idővel várjuk a hozzánk látogatókat. Sorállás ma sem várható, szükség esetén 5 felvonót tudunk egyidejűleg üzemeltetni. A természetes havas szánkópálya ma még használható lesz, viszont a snowtubing pályánk még nem üzemel. Nyitva a büfé a melegedővel, ahol beüzemeltük új elektromos fűtésünket, ami páramentes meleget biztosít, és az átláthatóságot a pályák felé, amit az eddigi gázfűtés által termelt páralecsapódás akadályozott.

Azt hiszem, a karácsonyi evés-ivás után mindenkinek szüksége van egy kis mozgásra a jó levegőn, és ezt megtehetik nálunk csodálatos téli környezetben, ma még akár szánkóval is.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.