Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: mától egy lift már üzemel

2017.11.09. Bata Attila

Az utóbbi napokban körülbelül 40 cm hó hullott a környező hegyekben. A stájer-karintiai határon található Turracher Höhe síterepe úgy döntött, hogy az idén is az elsők között kezdi meg a szezont a nem gleccser osztrák síterepek között.
Esti webkamera kép a tóra nézve
Esti webkamera kép a tóra nézve
A tiroli Kitzbühel ugyan már hetek óta megkezdte a szezont, igaz nagy részben a tavalyi szezonból eltárolt hónak köszönhetően. Az idei hóra építő síterepek közül az utóbbi időben mindig éles volt a verseny a két szomszédvár, Turracher Höhe és Planai (Schladming) között.

Csütörtök reggeltől beindítják a Wildkopft csákányost Turrach síterepén. A síterep hagyományosan minden évben ezzel a lifttel és a mellette található pályával indítja a szezont.
Készül a pálya, késő esti webkamara kép
Készül a pálya, késő esti webkamara kép
A tervek szerint a lift csütörtöktől a vasárnapi üzemzárásig közlekedik majd. A következő héten ismét csak hétvégére nyitnak ki, a tervek szerint akkor már több lifttel és pályával.

Mától tehát lehet az első íveket húzni Turrachon, napi 9 eurós jegyért.

Planai várhatóan péntektől várja a síelőket, a másik három schladmingi síterep közül esélyes, hogy valamelyik a következő hétvégén csatlakozhat hozzá.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Panorama Hotel
Panorámás hotel Turracher Höhe központi részén, mindössze néhány lépésre a 12-es számú sípályától. Szolgáltatások: panorámás fedett medence pezsgőfürdővel, szaunarészleg, fitneszterem, játszószoba. Háziállat megengedett!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Turracherhof csillagcsillagcsillagcsillag
Pályaszállás Turracher Höhén, közvetlenül a gyerekpályák és liftek mellett. Kétágyas, valamint családi szobáihoz félpanziós ellátás jár. Wellness oázis gőzfürdővel, finn szaunával, fényterápiás szaunával, infrakabinnal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Naturchalets Turrach
Új alpesi stílusú, panorámás 3-4 hálószobás luxus apartmanok 1700 méter magasságban a cirbolyafenyők között saját jakuzzival vagy szaunávalTurracher Höhén.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.