Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: mától egy lift már üzemel

2017.11.09. Bata Attila

Az utóbbi napokban körülbelül 40 cm hó hullott a környező hegyekben. A stájer-karintiai határon található Turracher Höhe síterepe úgy döntött, hogy az idén is az elsők között kezdi meg a szezont a nem gleccser osztrák síterepek között.
Esti webkamera kép a tóra nézve
Esti webkamera kép a tóra nézve
A tiroli Kitzbühel ugyan már hetek óta megkezdte a szezont, igaz nagy részben a tavalyi szezonból eltárolt hónak köszönhetően. Az idei hóra építő síterepek közül az utóbbi időben mindig éles volt a verseny a két szomszédvár, Turracher Höhe és Planai (Schladming) között.

Csütörtök reggeltől beindítják a Wildkopft csákányost Turrach síterepén. A síterep hagyományosan minden évben ezzel a lifttel és a mellette található pályával indítja a szezont.
Készül a pálya, késő esti webkamara kép
Készül a pálya, késő esti webkamara kép
A tervek szerint a lift csütörtöktől a vasárnapi üzemzárásig közlekedik majd. A következő héten ismét csak hétvégére nyitnak ki, a tervek szerint akkor már több lifttel és pályával.

Mától tehát lehet az első íveket húzni Turrachon, napi 9 eurós jegyért.

Planai várhatóan péntektől várja a síelőket, a másik három schladmingi síterep közül esélyes, hogy valamelyik a következő hétvégén csatlakozhat hozzá.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apparthotel Silbersee
Luxus apartmanok a Turracher Höhe-i sípályák tövében, központi szaunarészleggel. Az apartmanok teljesen felszereltek, erkélyesek, van köztük akadálymentesített is. Szolgáltatások: bevásárló szolgáltatás, zsemle szerviz, ital/snack automata, recepció, játék szoba, WIFI
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenpark Turracher Höhe
Új hüttefalu Turracher Höhe szívében, 45 db luxus berendezésű faházzal, a legközelebbi sípályáktól 1000-2000 méterre. A 12-16 fős házikók saját pezsgőfürdővel és szaunával felszereltek!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.