Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb fejlesztések az eplényi sípályán

2010.11.04.

Újabb fejlesztések az eplényi sípályán Habár a 2010/2011-es téli szezonban nem számíthatunk akkora beruházásra a Nordica Síarénában, mint a tavalyi évben épített négyüléses felvonó, az idén is számos újdonsággal várják Eplényben a síelő nagyközönséget.
Ezek a fejlesztések elsősorban a szolgáltatások minőségi javítására irányulnak, melyek segítségével még magasabb színvonalon tudják kiszolgálni a hazai téli sportkedvelőket:
  • Új, másfélszeres teljesítményű villamos trafó került behelyezésre a hatékonyabb hóágyúzás érdekében.
  • Megújult a síház és kemencés büfé környéke, valamint faburkolatot kapott az 1-es pályával szemben található ellenlejtő is, ahol a nézelődők kedvében járva egy fa lelátót építettek.
  • A négyüléses felvonó kiszállójának íve szélesebb lett, ezáltal nagyobb ívben van lehetőség kanyarodni, megkönnyítve a biztonságos kiszállást.
  • Kiszélesítésre került a kettes pálya átcsúszó része is az 1-es pálya felé.
  • Új pénztár épül a kölcsönző mellé, a főépület aljában ezzel is segítve a jegyvásárlást és a gyorsabb kiszolgálást.
  • Hangulatfokozás céljából állandó DJ sarok és jégbár került kialakításra a kemencés büfével szemben, így hétvégente kellemes zenével és igazi, hamisítatlan téli hangulattal várják nemcsak a fiatalokat, de az idősebb párokat, családosokat is.
  • Hamarosan megújul a Síaréna honlapja, ahol a számos hasznos oldal mellett on-line jegyvásárlási lehetőséget is biztosítanak majd a pénztárnál való várakozási idő lecsökkentésére.
  • A Funparkot áthelyezték az 1-es pálya szélére, a felső-középső szakaszra, így a földből készült BigAirt elbontották és az idei szezontól fából és hóból készült elemeket találnak majd a freestyle kedvelői.
Bővebb információ: www.siarena.hu
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.