Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb siker: Miklós Edit kilencedik lett Franciaországban!

2015.12.19. Bata Attila

Ma délelőtt újabb lesikló versenyt rendeztek a nők részére lesiklásban a franciaországi Val d' Isere síterepén. Miklós Edit egyik kedvenc pályáján versenyezhetett, amely meg is látszott az eredményen. A mostani 9. helyezésével pályafutása során harmadszor került be világkupa versenyen a 10 legjobb közé!
Miklós Edit 9-es rajtszámmal indult, és a célban a harmadik legjobb időt mutatta az óra. Utána hátravoltak még a legjobbak, de nem sokan tudták megelőzni Editet, aki így a 9. helyen zárta a versenyt és csak 94 századdal maradt le az első helyezett mögött.

Kép: Miklós Edit / Facebook - AGENCE ZOOM
Kép: Miklós Edit / Facebook - AGENCE ZOOM
A versenyen kettős svájci siker született. Lara Gut lett az első, megelőzve honfitársát Fabienne Sutert. A harmadik helyen a kanadai Larissa Yurkiw végzett. A nagy esélyes Lindsey Vonn hiába síelt az első helyen még az ellenőrző pontnál, utána hibázott és kiesett.
Végeredmény: az első tíz
Végeredmény: az első tíz

Miklós Edit a mai teljesítményével bekerült a szakági rangsor legjobb 20 versenyzője közé, jelenleg a 17. helyről várja a folyatatást.

„Nagyon örülök az eredménynek, főleg azért, hogy már a szezon elején sikerült a legjobb 10 között végeznem. Sokkal jobban éreztem a pályát, mint az edzéseken, bár két kisebb hiba miatt vesztettem a sebességemből – először az egyik ugratónál, majd a legnagyobb kanyarban kellett erősen fékeznem, - de mivel mások sem mentek hibátlan menetet, ezért jó pozícióban maradtam a verseny végéig” - mondta Miklós Edit, aki számára néhány nap pihenő következik, de karácsony után rögtön utazik Ausztriába edzeni.

A következő világkupa versenye lesiklásban és szuper-g-ben január második hétvégéjén lesz, az ausztriai St Antonban.
KOMMENTEK
netgo97 | 2015.12.19. 14:52
Szép volt Edit! :D
krajnik | 2015.12.20. 15:51
Gratulálok!!!!!!
Csak így tovább.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.