Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Válság: elmarad a Ferrari fesztivál az olasz síterepen

2013.08.05. Bata Attila

Az elmúlt 23 év egyik legérdekesebb havas-motoros rendezvénye volt a Wrooom, amelynek minden januárban az olasz Madonna síterepe adott otthont. A főszponzor anyagi nehézségek miatt visszalépett, így elmarad a Ferrari és a Ducati hagyományos alpesi fesztiválja.
Annak ellenére, hogy 2008 óta tilos a dohánytermékek reklámozása a Forma 1-ben, a Phillip Morris (Marlboro) továbbra is szponzorálta az olasz Ferrari istállót. A támogatások egyik jeles formája volt az utóbbi 23 évben megrendezett Wrooom fesztivál Madonna di Campiglio síterepén. Később a program kibővült, és csatlakozott hozzájuk a MotoGP csapata, a Ducati.

A januári rendezvény mindig remek alkalom volt a szezon előtti bemutatkozásra, az egész világot bejárták a csodagépek képei a hóban és számos versenyt rendeztek téli körülmények között.

Ice Karting idén januárban
A motorsport rajongókon kívül a környék turizmusát is érzékeny érinti a rendezvény elmaradása, hiszen a gyengébb januári időszakban is sikerült ezzel a fesztivállal vendégeket csábítaniuk a világ minden részéről.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.