Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád: hétfőn nyit a teljes 1/A pálya

2014.12.28. Gutbrod Rezső

Visegrádon az 1/A sípályát vasárnap 13-20-ig nyitják meg, egyelőre fél pályával és egy felvonóval. Egységes jegyár 1000 Ft! Várhatóan hétfőtől már teljes hosszban üzemel. Nyitva a büfé, a kölcsönző és ingyenesen szánkózni is lehet!
Éjszaka hozzánk is elért a havazás, kb 10 cm esett, de ez nem elegendő, hogy több pályát nyissunk meg. A pályák hóalapját a sokkal tömörebb hóágyús hó adja meg, és e nélkül nem tudunk minőségi felületet készíteni. Egyedül szánkózáshoz elegendő a hó, mert fagyott talajra esett, ott nem tudunk hóágyúzni, így ott lehet csúszkálni.

Fontos hír, hogy a szerpentin utat nem tudtuk teljesen feketére pucolni (hókotrás megvolt, sajnos éjszaka kicsúszkálták autóval), így egyes szakaszokon síkos a rövidebb feljárat, csak téli gumival lehet közlekedni és hólánc mindenkinél legyen. A bizonytalanoknak a város központjából induló fellegvári szerpentin utat ajánljuk. Sajnos sóval nem szórhatunk, az apró kavicsot meg elnyeli a hó, de megteszünk mindent a biztonságos közlekedésért.

2014-12-28 - Visegrád, az 1/A pálya webkamera képe nyitás előtt vasárnap délben
2014-12-28 - Visegrád, az 1/A pálya webkamera képe nyitás előtt vasárnap délben
Egy kis türelmet kérünk mindenkitől, megfeszített munkával azon vagyunk, hogy minél előbb, minél több pályát nyissunk meg, de mindenki biztonsága és megelégedése a legfontosabb számunkra, ezért be kell tartanunk a menetrendet.

Tehát ma 1/A pálya félútig 1 felvonóval (C) plusz szánkópálya. A jegyár 13-20 óráig egységesen 1000 Ft lesz. A 2/A pálya és bébi pálya nyitásán is dolgozunk, itt számított a természetes hó, de erről csak később tudunk tájékoztatást adni. Itt a holnapi üzem a valószínű. Kölcsönző és büfé is lesz.

Holnap 1/A teljes hosszban és bébi pálya. A 2/A pályáról biztosat csak később tudunk mondani. Nyitás reggel 9-kor és már normál nyitva-tartással este 9-ig leszünk minden nap. (Kivéve 31-én 9-től 16 óráig, és 1-én 12-től 21 óráig.) Nyitva lesz a büfé is, működik immár sí és snowboard iskolánk a kölcsönzővel együtt és lehet szánkózni is. Holnaptól már az iskolaszüneti, hétvégi jegyárak lesznek érvényben.

Várunk mindenkit a téli, immár behavazott Visegrádon szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.