Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád hétvégén is várja a síelőket

2013.02.15. Gutbrod Rezső

Visegrád hétvégén is várja a síelőket Tegnap kevéssel 0 fok fölött volt a hőmérséklet, és némi csöpörgő eső is volt, de a vastag hóágyúzott pályák igen jól bírták a kis enyheséget, mivel a nagy ellenség, a szél, alig fújt. Éjszaka síszánnal gondosan áttapostuk a felületet, és kijavítottuk az igénybe vett részeket, így ma is jó pályaállapotok várják a hozzánk látogatókat.
Ma már csöpörgés egyáltalán nem várható, kevéssel 0 fok fölött lesz a hőmérséklet, szél sem lesz, így a pályák felülete csak kissé kásásodik majd, olyan, mint az Alpok márciusi firn hava, igen jól csúszik és kiváló oldaltartása van.

Ma még kedvező hétköznapi árakon lehet jönni hozzánk napközben, este pedig hangulatos zenés sízés, boardozás lesz 22.00-ig 4+1-es kedvezménnyel, kedvező áron. Nyitva az 1/A, 2/A bébi pálya, este a 3/A is, működik a snow tubing és van természetes hó még a pályák melletti szánkópályán is, folynak az oktatások a sí- és snowboardiskolánkban, este 10-ig lehet kölcsönözni felszerelést, és friss pogival és forralt borral várjuk a pihenni vágyókat az új elektromos fűtésű melegedőnkbe, ahonnan szinte az egész pályarendszert be lehet látni. A szerpentinút rövid feljárata mára teljesen letakarítva, szinte fekete végig a felület, téli gumival kiválóan járható.

A hétvégén is nyugodt, csendes téli időnk lesz, nálunk még a környezet is fehér, nem úgy, mint Budapesten. Szükség esetén az összes felvonónkat be tudjuk indítani, így sorállás garantáltan nem lesz! Működni fog az összes szolgáltatásunk, most nyugodt körülmények között lehet ismerkedni a sízés és snowboardozás alapjaival. Aki egy tömegmentes, családias és nem mellesleg szép helyet keres, az most Visegrádon ezen a hétvégén megtalálja.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.