Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már csütörtöktől lehet síelni Visegrádon!

2008.11.26.

Már csütörtöktől lehet síelni Visegrádon! Örömmel jelenthetem, hogy az 1/a (dupla tolókaros) pályát sikerült a nap folyamán ratrakkal megtaposni. Az éjszaka folyamán kemény hideget jósolnak, így rendesen ki is fog fagyni, valamint a 2/a pályát is tudjuk nagyobb ütemben ágyúzni.
Tehát 2008. november 27-én , azaz csütörtök reggel 9-kor, Magyarországon először (nem kis mértékben a jól ápolt gyepsí pályának köszönhetően) megnyitjuk a téli szezont Visegrádon. Természetesen, ahogy eddig is, minden este világítással 21 óráig lehet jönni síelni és boardozni, nyitva lesz a büfé is teával és forralt borral. Az új baby pályánk is üzemelni fog köteles felvonóval (50 m hosszú 5 m szintkülönbségű), így természetesen oktatás is lesz.

Webkamera - Visegrád-Nagyvillám
Webkamera - Visegrád-Nagyvillám
A megnyitott pályákat csak 1 napig tudtuk hóágyúzni, ezért javarészt természetes hó van rajta, de mint olvashattátok ratrakolt, és a gyepsíelés miatt a hó alatt angol pázsit van, így a léceket biztosan nem teszi tönkre.

A hóágyúzott 2/a pályát az új 7 kanyaros tubing pályával pénteken szeretnénk megnyitni, erről még értesítünk benneteket.

Várunk mindenkit szeretettel hétköznapi kedvezményes árainkkal.

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.