Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád: új lift, felső pálya és utószilveszteri buli

2013.01.18. Gutbrod Rezső

Visegrád: új lift, felső pálya és utószilveszteri buli Rengeteg érdekes dolog történik a hétvégén a visegrádi pályán. Először is péntek este átadják az új tányéros felvonót, aztán kezdődik egy utószilveszteri buli Dj Sterbinszkyvel. Másnap reggel érdemes korán menni, hiszen a meredek, felső pálya is síelhető lesz, az idei szezonban először!
Végre már mi is a hideg oldalra kerültünk, így reggelre sikerült a ratrakolás, és a hó is elkezdett esni, és esni is fog egész nap.

Ma napközben a szokásos pályákkal és felvonókkal leszünk nyitva, viszont estétől nyit a nagy tányéros felvonónk félútig (A jelű, ott van világítás) és 19 órától működik az új Doppelmayr tányéros felvonónk (G) is, amelyet a buli tiszteletére adunk át a nagyközönségnek.

Sajnos éjszaka nem jött meg a hideg, így a nagy snowpark ugratót nem tudtuk hógyúzással előkészíteni, de építünk egy, ill. kettő kidobó rámpát fából, és a természetes érkező a katlanban már adott. A boxokat is elhelyezzük ideiglenesen, a szokott stábtól kérünk majd kicsi segítséget, 17 órától tervezzük az elhelyezést.

Szombat reggel a meredek és erdei pálya hívőknek üzenem, hogy nyitva lesz az A tányéros lift a tetőig, aki még jó körülmények között szeretné használni a felső pályákat (1 és 2) az jöjjön minél előbb, 9-kor nyitunk. A hét végén teljes kapacitással üzemelünk, minden elérhető liftünkkel, jelentős sorállás így nem alakulhat ki.

Ma este tehát óriási havas buli lesz nálunk hajnali kettőig Dj Sterbinszkyvel és Dj Vajant JR segédletével, fényárban fog úszni a Nagy Villám-hegy É-i oldala, ma még a vaddisznók és a szarvasok is táncra perdülnek a környező erdőkben.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.