Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visszatekintés: sikeres volt a mátrai Hófesztivál!

2016.02.27. Sípark.hu

Az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját rendeztük meg január utolsó hétvégéjén a Mátraszentistváni Síparkban, ahol több ezer síelő fordult meg. A hangulatról a folyamatos zene, a fellépő együttesek, gyerekprogramok gondoskodtak.
A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést és a snowboardozást. Ez a legnagyobb olyan téli családi fesztivál Magyarországon, amely három napon keresztül, több zenei színpaddal és neves előadókkal szórakoztatja a közönséget.

A folyamatos hóágyúzásnak és a természet adta hórétegnek köszönhetően sikerült a leghosszabb 4-es pályát is megnyitni. A fesztivál ideje alatt öt sípálya, hat sílift, és a Hócsúszdapark műanyag része is működött.

A házigazda szerepében a Class FM műsorvezetője Rákóczi Feri szórakoztatta a vendégeket. Egy fesztivál elmaradhatatlan része az esti zenei program. A Hófesztivál pénteki napján az Alpesi Nagyszínpad vendége volt KIRÁLY VIKTOR, aki első hazai élő koncertjét tartotta "The Voice" után. Másnap pedig fergeteges buli hangulatot teremtett Bogi and the Berry.

A Hófesztivál természetesen a pályán is egész nap zajlott, olyan egyedülálló programokkal mint például a Mátra Ski Classic veterán sí- és snowboard verseny, Beliczai Balázs zenei paródia műsora valamint este a “Betyárok Tüze” 

Záróshow, amely hagyományteremtő szándékkal lett megrendezve. A záró show néptánc előadással, Vidróczki Márton nevéhez kötődő hangulatot teremtettünk, pirotechnikával felszerelt ratrakokkal, betyárnak öltözött síoktatók formációs lesiklásával, és a betyárok durrogtatását idéző hatalmas tűzijátékkal zárult.

A rendezvény ideje alatt ingyenes sí- és snowboard oktatás volt, amely rengeteg érdeklődőt vonzott.

Ne feledd 2017.01.26-27-28. – HÓFESZTIVÁL 2017

Írd be a naptáradba!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.