Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Zebegény: eladó a sípálya felvonóval, világítással

2014.06.23. | Frissítve: 2015.07.06. | Szerző: sielok.hu
A jelenlegi tulajdonosok megbízottja kérdésünkre megerősítette, hogy eladásra kínálják Zebegény legnagyobb összefüggő területét és a telken található sípályát, a berendezéseivel együtt. Reméljük, hogy sikerül találni olyan új tulajdonost, aki fantáziát lát a sípálya üzemeltetésében és fejlesztésében.
h i r d e t é s
A Duna-kanyar egyik jól ismert településén Zebegényben már évek óta nem működik, de megfelelő időjárás esetén beüzemelhető egy 500 méter hosszú sípálya. A sípályát egy tányéros húzólift szolgálja ki, és akár éjszaka is lehetne rajta síelni, hiszen a pálya 400 méter hosszban villanyfényes csúszásra is használható.

A zebegényi sípálya 2011-ben
A sípálya egy 5,3 hektár nagyságú telken terül el. A területnek több tulajdonosa is van, akik úgy döntöttek, hogy 25 millió forintért értékesítik ezt a területet.

A terület osztatlan erdőként nyilvántartott tulajdon, helyrajzi száma 0157/48, beépíthetősége 3%. A területtel egy bánya határos, ahol van víz és áram.

Akit érdekel a lehetőség, a 06/30-9501-299 telefonszámon vagy e-mailben érdeklődhet.

Mi azért drukkolunk, hogy lehetőleg olyan megoldás szülessen, amellyel a síelők is jól járnak, vagyis ez a pálya megmaradjon a magyar síelőknek.

2014.06.29. 18:03:33 Zebegényipolgár
Az nagyon üdvözölendő amennyiben síeltetéssel foglalkozik az esetleges új vásárló.
2015.06.01. 10:50:01 Chopoker
A "szuper olcsó" földár és a kecsegtető nagy haszon ellenére is kevésnek bizonyult az 1év az értékesítésre? Talán majd most, ugyanis állítólag nagyon meglendült a banki finanszírozás és az ingatlanértékesítés is!

Az mit jelent a sípálya szempontjából, hogy a szomszédban lévő bányában van víz és áram is?

Nem fognak átjönni kannával és hosszabbítóval kölcsönkérni, vagy esetleg a sípálya területén nincs is víz? Áram remélhetőleg csak van, ha már van kiépített világítás is a felvonó mellett!
2015.06.01. 11:34:10 Zebegényipolgár
Üdvözlöm!
A sípályán van áram, amely egy almérővel lett megoldva. A hóágyúzás is megoldott, mert a pálya aljától 20 méterre folyik a patak. A sípályán vezetékrendszer van lefektetve a hóágyúk üzemeltetése érdekében. Víz is megoldható mert 15 méter mélyen egy fúrt kúttal, fogyasztásra alkalmas tiszta víz található.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »