Menü ≡

Hószán verseny és bemutató a Fridge Fesztiválon

2013.11.01.
Újratöltve, egyedülálló show-val, Magyarországon először látható látványos trükkökkel robog tovább a Fridge sport kínálata a Budapesti Vásárközpontban november 21-24 között. Átalakulás lényege, hogy az idén a szervezők a motorsportok kedvelőit is bevonják a főváros egyik legnagyobb téli rendezvényébe.
Így a levegőben szálló akrobatika mellé már hang is társul, a ski-doo-k, más néven motoros szánok közreműködésével. Olyan hószánok érkeznek a versenyzőkkel Magyarországra a tengerentúlról és Európa északi részéről, melyeket speciálisan erre az akciósportra tervezték illetve alakították át.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A verseny és egyben bemutató várhatóan nem mindennapi elemeket tartalmaz majd, hiszen az X-Gamesről jól ismert versenyzők mérik majd össze tudásukat és bátorságukat hazánkban a leginkább freestyle motorcrosshoz hasonlító rendezvényen. Elugró rámpa és hatalmas hóhegy épül eszközül a hószán ridereknek, hogy több méter magasban óriás supermanekkel, szaltókkal kápráztassák el a rendezvényre látogatókat. Az ugrások akár a 30 métert is meghaladják és minden ridernek 1 perce lesz arra, hogy bemutassa a legjobb ugrásaiból álló körét. Mindezek után este a "szokásos" hangulatú Fridge partyk zárják majd a versenyt.

Íme, egy kis ízelítő a lélegzetelállító produkcióból:
A régió legnagyobb havas rendezvényét mutatja be a Sziget Szervezőiroda és a Hungexpo Zrt. a Budapesti Vásárközpontban 2013. november 21-24 között. A Fridge látványos ski-doo bemutatókkal és zenei programokkal, a Hó-Show pedig téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal várja a nagyérdeműt. Bővebben
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »