Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sítechnika témájú cikkeink

2020.01.17.
Többet költenek az osztrák síterepek hóágyúzásra
Idén is emelkedett az összeg, amelyet az osztrák síterepek költenek a hóágyúzás feltételeinek javítására. Már körülbelül 56 millió eurónál (kb. 18,8 milliárd forint) tartanak.
2020.01.12.
Sítúrázó és ratrakos verekedett egymással a tiroli pályán
A sípályán dolgozó ratrakos és a pályán közlekedő sítúrázók szóváltása verekedéssé fajult. Este 11 órakor, az éjszakai sötétben és a fejlámpák fénye előtt.
2019.12.05.
Csapattal is lehet csapatni! Motorosszán túrák Szlovákiában
Kelet-Szlovákia adrenalinbombát tartogat: végre egy hely, ahol lehet hószánt bérelni és a hegyekben száguldozni! A téli időszakban a sajórédei (Rejdová) síközpont környékén lehet kipróbálni a motorosszán túrákat. Céges csapatoknak, bátrabb családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.
2019.10.28.
Ski amadé alkalmazása megmutatja, hol síel a barátod
A tavaly elkészült Ski amadé alkalmazás új funkcióval bővült az idén. Most már azt is megtudhatjuk, hogy merre síelnek a társaságunk többi tagjai.
2019.10.14.
Ez már a 21. század vagy túlzás a sílifteken?
A coloradói síterepeken az ülőliftek biztonsági korlátjába tisztességes méretű kijelzőket építenek be, így liftezés közben sem maradnak a sítereppel kapcsolatos aktuális információk nélkül a lift utasai.
2019.10.10.
Csehországban már készítik a havat a síszezon kezdetére
A héten üzembe állították a hókészítő gépet az apró cseh síterepen, több mint egy hónappal a tervezett nyitás előtt.
2019.10.05.
Videó: így készülnek a Rossignol sílécei a versenyzőknek
Nem gyakori, hogy egy gyártó beengedi a kamerákat, hogy megmutassa, hogyan készülnek a sílécei. Persze, minden titkot itt sem kötnek az orrunkra, de ha szeretnénk megtudni, hogyan készülnek a versenylécek, akkor itt a remek alkalom.
2019.09.18.
Mesterséges havazás a nyári olimpia kánikulája ellen
Azt már megszokhattunk, hogy téli olimpia nincs hóágyúk nélkül. Most azzal ismerkedünk, hogy már nyáron is be kell vetni őket.
2019.09.17.
Hóviharban, stílusosan búcsúztak a régi csákányostól
Az ausztráliai Mt Buller síterepén a múlt héten indult utolsó útjára a Boggy Creek névre keresztelt csákányos húzólift. 52 évnyi használat után bontják el.
2019.08.26.
Zugspitze: félmillió köbméter tavalyi havat tárolnak az idei síszezonra
A németországi Zugspitze síterepe a korábbi évekhez hasonlóan idén is eltárolja a tavaly hullott havat, amely nagy segítségnek bizonyul majd a korai szezonkezdetnél. A "snow-farming" az új módszer. A régi eljárást, a gleccserek nyári letakarását már régóta nem folytatják.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 465 vendég és 31 regisztrált felhasználó látogatja.