Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterepek innovációit is bemutatja a Mountain Planet

2022.03.07. 2022.03.10. sielok.hu | frissítve: 2022.03.10.

2022. április 26 - 28. között rendezik a franciaországi Grenoble-ban a Mountain Planet nemzetközi turisztikai szakkiállítást. A Francia Alpok szívében 1974 óta kétévente rendezik meg ezt a nemzetközi eseményt, mely idén nem kevesebb, mint 900 kiállítót és márkát, valamint 23 ezer szakembert hoz össze több mint 70 országból.
A kiállítás amiatt számít különlegesen fontos eseménynek, mert ott mutatják be a legújabb innovatív turisztikai fejlesztéseket. A gazdasági és környezeti fenntarthatóság érdekében eszközölt technológiai fejlesztésektől a globális ökoszisztéma megóvásáig számos érdekes eszköz és téma bemutatására kerül sor. Nemzetközi előadók által vezetett mesterkurzusokon is rész lehet venni.

Az alábbiakban bemutatunk két nagyon fontos - talán sokakat érintő - újdonságot, melyek a kiállításon fognak debütálni.

Mobile Flow: okostelefonra tölthető síbérlet

A Mobile Flow egy új, fizetős alkalmazás Android és Apple rendszerű okostelefonokhoz, amellyel a síelők a mobiltelefonjukat síbérletként használhatják a felvonózás során.
Nincs szükség internetre, a rendszer az okostelefon Bluetooth kapcsolatával működik
Nincs szükség internetre, a rendszer az okostelefon Bluetooth kapcsolatával működik
A Mobile Flow-t az osztrák SKIDATA cég fejlesztette ki, amely a video- és kiberbiztonságra szakosodott svájci Kudelski csoporthoz tartozik.

Az ausztriai Kitzbühel után a francia Les Sept Laux síterepe is vállalta, hogy felállítják a rendszert.
Az érintésmentes digitális technológia alkalmazása a turizmus egyes területein a jövő nagy kihívása.
A Mobile Flow alkalmazás teljesíti ezt a célt, és segít az üdülőhelyeknek abban, hogy digitális kommunikáción keresztül tartsák a kapcsolatot ügyfeleikkel, hogy tájékoztassák őket az aktuális eseményekről, promóciókról, figyelmeztetésekről stb.

Axess Ticket Lounge: Az önkiszolgáláson kereszül forradalmasítja a bérletvásárlást

Axess Ticket Lounge bemutatja az első teljesen automatizált önkiszolgáló síbérlet-jegykiadó automatákat, amelyek éjjel-nappal elérhetők. A Click and Collect-hez hasonlóan az Axess Ticket Lounge lehetővé teszi a síelők számára, hogy mobiltelefonról vagy számítógépről online vásárolják meg síbérletüket, majd akár azonnal, átvehessék a síközpont automata pénztárából. A bérletek a kapukhoz érve azonnal aktiválódnak.
Axess Ticket Lounge: így néz ki az önkiszolgáló bérletpénztár
Axess Ticket Lounge: így néz ki az önkiszolgáló bérletpénztár
A Mountain Planet nyitónapján, április 26-án délelőtt 10 órakor fogja bemutani Laurent Vanat az "International Report on Snow and Mountain Tourism" jelentést a 2021/22-es síszezon eredményeiről. 68 ország 600 síterepének összesített adatairól ad képet az átfogó jelentés, melyet mi is bemutatunk évről évre.

További infók a szakkiállítás hivatalos oldalán: mountain-planet.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.