Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Digitális platformon rendezik idén a Prowinter szakkiállítást

2020.04.21. sielok.hu

A szervezők szerint egy csodálatos téli szezon méltó lezárása lehetett volna az idei PRO WINTER kiállítás, melyet idén 20. alkalommal rendeztek volna meg az olaszországi Bolzanóban. A szezon sajnos drámai hirtelenséggel véget ért, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem érdemes áttekinteni az idei havas trendeket.
A kiállítás idei mottója: Mindig szükség van innovációra - There is always need for innovation
A szervezők úgy döntöttek, hogy digitális platformra viszik a kiállítást. 2020. április 23-án tartják a Prowinter Startup Award-ot, ezt követően Április 30-án pedig, a síkölcsönző szakma "digitális" csúcstalálkozóját.

Először az előzetesen kiválasztott 6 leginnovatívabb startup vállalkozás küzd majd a rangos Prowinter Startup díjért, mely keretében bemutatják és díjazzák a síterepeken alkalmazható legjobb kreatív ötleteket a 100%-ig lebomló síwaxtól kezdve az AR technológián alapuló síszemüvegen át különbőző digitális teljesítményelemző szoftverekig. A megmérettetés lebonyolítása teljes egészében online történik, hiszen mikor is van legnagyobb szükség az innovatív megoldásokra, mint most, amikor a személyes találkozások háttérbe szorulnak a "Korona-válság" miatt.

Az idei döntőbe jutott ötletgazdák: Spilt skis, Small foot, RideOn Ski Googles, One sporter, Lympik, Glide nano.

A végső győztes kiválasztását egy hét fős zsűri és az online jelen lévő közönség végzi. Nem csak egy, hanem mindjárt két díj odaítélésére is sor kerül, de azokat csak a legfelkészültebb alpesi úttörők nyerhetik meg.

Április 30-án megtartják a síkölcsönző szakma digitális csúcstalálkozóját.

Az eseményeket Zoom alkalmazáson keresztül követhetik az érdeklődők. A csatlakozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdemes időben regisztrálni, mert a helyek száma limitált!

További információk és regisztráció: a ProWinter szakkiállítás oldalán.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.