Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egynapos lesz idén a Prowinter síszakmai vásár

2022.03.28. sielok.hu

Az idei évben egyetlen napba sűrítik a téli sportok szerelmeseinek szezonzáró találkozóját, melyre 2022. április 14-én kerül sor Olaszországban, a Bolzanoi Vásárváros területén. A pandémiát megelőző időszakban 3 napos volt a rendezvény.
A világméretű ellátási lánc problémák az elmúlt időszakban nem kímélték a téli sportok piacát. Emiatt a kiállítók egy új rendezvényformátumot dolgoztak ki, amely idén felváltja a klasszikus Prowinter szakkiállítást: az egynapos rendezvény mellett online bemutatkozásra és értékesítésre is lehetőségük van a kiállítóknak.

A pandémia utáni újraindulás tapasztalatait osztják meg egymással a szakemberek a Síkölcsönzők Csúcstalálkozóján (Ski Rental Summit), valamint a Kötélpálya üzemeltetők konferenciáján (Cableway operators' conference), illetve a további kapcsolódó programokon.

"Az esemény egyben jó alkalom arra, hogy megünnepeljük azokat a sportolókat akik, nagyon sokat dolgoztak és jól szerepeltek a versenyeken az idei síszezonban, különösképpen a Pekingi Olimpián." - nyilatkozta a rendezvény főszervezője.

2022. április 14-én reggel 9 órától este 7-ig várják az érdeklődőket a Bolzano-i Fiera Messe H1 eseménycsarnokában, valamint online.

További információk az eseményről: itt találhatóak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.